Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Legends Car Cup

Eilertsen finder lygterne frem

Legends Car Cup 
07/09/22 

Legends Car CupTeam Eilertsen Racing finder lygterne frem, når den 6. løbsweekend i OK Mobil 1 Legend Car Cup 2022 skal køres i forbindelse med Night Race på Padborg Park.
 

Eilertsen finder lygterne frem Team Eilertsen Racing finder lygterne frem, når den 6. løbsweekend i OK Mobil 1 Legend Car Cup 2022 skal køres i forbindelse med Night Race på Padborg Park. Holdet fra Espergærde vender tilbage til den sønderjyske bane, hvor 2022 startede tilbage i maj måned.

Teamet er i gang med en ekstrem intensiv efterårssæson, hvor der er 5 løbsweekender på 2 måneder. Dette er den 3. i den række.


(Foto: JJ Media)

Det seneste løb på FDM Jyllandsringen, i forbindelse med Grand Prix Danmark, sluttede ikke helt på den ønskede måde. Løbsresultaterne henover weekenden var egentlig fornuftige, men alligevel endte det med nul point fra weekenden. Under det sidste heat i weekenden, lå Henrik Eilertsen i duel med en kører, og for enden af langsiden endte et overhalingsforsøg med at konkurrenten holdt i sandet.

Der blev ikke givet nogen straf under heatet, og efter et besøg i Parc Ferme, hvor bilen blev vejet, tjekket og fundet ok, pakkede holdet stille og roligt lastbilen, og tøffede hjemad, efter en god weekend på racerbanen. Lang tid efter det sidste heat var kørt, blev Henrik pludselig ringet op af en dommer fra løbet, hvorefter de oplyste at han var udelukket fra weekenden, da en konkurrent havde lagt protest, men da han ikke længere var til stede på banen, kostede det altså en total udelukkelse fra hele weekenden.

Selvom holdet bestemt ikke er enig i den udlægning, kan man ikke rigtig gøre noget, andet end at se fremad, og fortsætte kampen i sæsonens to sidste løbsweekender.


(Foto: JJ Media)

Eilertsen ligger stadig 4’er i Oldboysmesterskabet, men med nul point i en hel afdeling, bliver det svært at avancere yderligere i stillingen. Så fokusset i resten af sæsonen er at forsvare den 4. plads, og forhåbentlig køre nogle løbspokaler hjem fra de enkelte afdelinger.

Night Race eventen køres henover fredag og lørdag, hvor weekendens sidste heat køres efter solnedgang, og derved skal der lys på racerne. Det bliver en hel ny oplevelse for Henrik Eilertsen, selvom han efterhånden har kørt ræs i mange år, på både asfaltbanerne, gokartbanerne, og motocross banerne, tilbage i tiden.

Så det bliver lidt specielt at skulle på banen lørdag aften, uden foregående test under de mørke forhold – men så må man prøve at finde rundt på banen på rutinen, og den lille lyskegle fra LED forlygterne på raceren.


(Foto: JJ Media)

Skulle man ikke have mulighed for at komme til Padborg i weekenden, kan både fredag eftermiddag samt lørdagen ses på YouTube via https://www.youtube.com/SuperGTDanmark

Tidsplanen for weekenden lyder som følger (ret til ændringer forbeholdes):

Fredag
Træning 09.15
Tidtagning 13.40
Løb 1 16.55

Lørdag
Løb 2 14.15
Løb 3 20.55

Team Eilertsen Racing

JJ Media


Læs mere om:
  • Henrik Eilertsen
  • Padborg Park
  • 10/09/22 - Padborg Park - Legends Car Cup
  •