Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

SuperCup

Momentum Racing klar til angreb

SuperCup 
07/09/22 

Momentum Racing og Oliver Rømer melder klar til angreb, når teamet tager til Padborg Park i den kommende weekend.
 

Denne gang gælder det den 4. afdeling af Yokohama SuperCup, hvor teamet fra Kalvehave aktuelt er toer i mesterskabet, men blot tre point fra mesterskabsføringen.

Denne weekend kan holdet slippe med 20 kg succesballast i bilen, hvilket er 20 kilo mindre end det som holdet har haft i til både DM2 og DM3.


(Foto: JJ Media)

Ved åbningsløbet i maj måned skabte Rømer et godt fundament for mesterskabskampen med tre podiepladser, og har været med fremme lige siden, hvor han havde mesterskabsføringen efter DM2.

Vi er dog stadig kun halvvejs i sæsonen, så meget kan nå at ske endnu.

Oliver og den rød hvide Seat Ibiza var dog i aktion for halvanden uge siden, da de havde en gæsteoptræden i Special Saloon Car på FDM Jyllandsringen, i forbindelse med Grand Prix Danmark weekenden. På Padborg Park er han dog tilbage med det sædvanlige startnummer 31 i sideruden.

Desværre var der ikke så mange konkurrenter i netop Division 1, for de mindst-motoriserede racere i den sportsvognsdominerede klasse. Men alligevel blev det til en andenplads og to førstepladser for Rømer.

Denne weekend skal Yokohama SuperCup dele asfalten med Special Saloon Car, da tidsplanen ikke tillader egenkørsel – men nu kender Rømer også størstedelen konkurrenterne fra begge klasser. For øvrigt delte de to klasser også asfalten ved åbningsløbet i maj måned på netop Padborg Park.

Udover Yokohama SuperCup, er Momentum Racing også aktive i OK Oktan 100 Super 2L Danmark klassen, hvor Jakob Ommen for anden løbsweekend i træk skal køre for holdet. Den erfarne Yokohama 1600 Challenge og OK Mobil 1 Legend Car Cup kører er hoppet i 2L raceren, hvor han stille og roligt bliver bedre til at tøjle de 230hk i blot 750kg racerbil.


(Foto: JJ Media)

Har man ikke muligheden for at tage turen til Padborg Park, kan weekendens kørsel følges på YouTube, hvor løbene streames på https://www.youtube.com/SuperGTDanmark

Tidsplanen for weekenden i Yokohama SuperCup lyder som følger (ret til ændringer forbeholdes):

Fredag
Træning/Kvalifikation 10.55
Løb 1 13.15

Lørdag
Løb 2 12.50
Løb 3 17.05

Momentum Racing

JJ Media


Læs mere om:
  • Oliver Rømer
  • Padborg Park
  • 10/09/22 - Padborg Park - SuperCup
  •