Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Legends Car Cup

Den første Legend-mester kan findes på lørdag

Legends Car Cup 
05/09/22 

Legends Car CupDer kan falde en forhåndsafgørelse i OK Mobil 1 Legend Car ved Night Race
 

2022-sæsonen i OK Mobil 1 Legend Car Cuppen er ved at gå ind i sin afgørende fase. To af de i alt otte afdelinger i klassen resterer endnu, hvor den næste – lørdagens Night Race – måske kan udløse en forhåndsafgørelse i det ene af de to mesterskaber, der er udskrevet i klassen for de små, amerikanske lommeracere.

Det er i oldboys-klassen for kørere over 40 år, at det kan ske. Lars Bohnensach Ebbesen, Varde, har siden sæsonstarten haft kurs mod sin fjerde oldboys-titel i streg efter et år, der indtil videre har budt på 22 maksimumscorer, en enkelt tredjeplads og en nulscore.


I det røde oldboys-ringhjørne finder vi Lars Bohnensach.
(Foto: Henning Smed Madsen)

Kørerne i mesterskabet må ikke medregne deres fire dårligste resultater ved sæsonafslutningen, og derfor kan Flemming Jensen, Jægerspris, stadig udfordre den regerende mester. Ikke blot har den nordsjællandske kører vundet de to løb, hvor Lars Bohnensach Ebbesen ikke har sejret. Han har også scoret ti anden- og ni tredjepladser, så han har hele året igennem været med, hvor gassen brænder. Men Flemming Jensen skal holde skruen lige i vandet for at holde liv i sin mesterskabschance. Det bedste vil naturligvis være for ham at slå rivalen ved Night Race, men selv om Flemming Jensen skulle slutte tidtagningen og de tre heats på andenpladsen lige bag weekenden, bliver det først ved finaleweekenden i midten af oktober, at afgørelsen falder i oldboys-kampen.


I det blå oldboys-ringhjørne finder vi Flemming Jensen.
(Foto: Henning Smed Madsen)

Det samme gør sig gældende i Legend-mesterskabet.

Her fik 2019- og 2020-mesteren Magnus Madsen, Skjern, en flot sæsonstart med syv maksimumscorer i streg, men hen over sommeren fik Mads Gravsen, Slagelse, overtaget og fører nu an i tabellen. Det ligner et finaleopgør mellem de to, hvis ikke de to fætre – Kevin Verner, Silkeborg og Joachim Lee Holmstoel, Risskov – formår at blande sig.

OK Mobil 1 Legend Car Cuppen afvikler sit første heat ved Night Race fredag klokken 16.55. Andet heat starter lørdag 14.15, mens det sidste skydes i gang 20.55. Alle løbene bliver streamet live på Super GT Danmarks YouTube-kanal.

OK Mobil1 Legend Car Cup
Padborg Park I/S

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • Padborg Park
  • 10/09/22 - Padborg Park - Legends Car Cup
  •