Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 4 DK

STEP Motorsport satser på tre biler i 2023

Formel 4 DK 
01/09/22 

Formula 4 DKEn succesfuld første sæson i Formel 4 har givet blod på tanden. Næste år er planen at STEP Motorsport stiller til start med tre biler i det danske Formel 4-mesterskab.
 

Selvom der mangler en tredjedel af sæsonen er teamchef Morten Dons ikke bange for at kalde debutsæsonen for en succes; med Julius Dinesen øverst i pointstillingen og Victor T. Nielsen i stærkere form for hver gang, han sidder i bilen, er både sportslige og udviklingsmål præcis hvor de skal være:

- Vi er der, hvor jeg havde forventet at vi ville være. Teamet fungerer rigtig godt og giver kørerne et godt fundament for at lære mest muligt, og samtidig har vores hospitality-afdeling også givet gæsterne præcis de rammer som man har brug for på en dag til racerløb. Det er et godt niveau, og det skal vi bygge videre på, siger Morten Dons.


En weekend med tre biler blev afprøvet ved Sommerløbet på Jyllandsringen, hvor Aurelia Nobels tog værdifulde erfaringer med sig.
(Foto: STEP)

Allerede ved Sommerløbet på FDM Jyllandsringen havde teamet en tredje kører som del af sit setup. Belgiske Aurelia Nobels kørte en enkelt afdeling af det danske mesterskab, og for STEP Motorsport var det også en test af om setuppet kunne bære en ekstra kører:

- Aurelia havde en god weekend i Danmark og roste os efterfølgende for vores arbejde. At få en tredje kører er ikke en stor udfordring hverken logistisk eller sportsligt, så selvfølgelig skal vi have plads til én kører mere, hvis interessen er der, siger Morten Dons, som allerede har den første kører på plads til den kommende sæson: Victor T. Nielsen tager en sæson mere på dansk asfalt for at få endnu mere læring med før turen går til udlandet.

Interesserede kørere er velkomne til at kigge forbi teamet til Night Race på Padborg Park eller DM-Finalen på FDM Jyllandsringen og få en snak om mulighederne for at blive en del af STEP Motorsport i 2023.

STEP Motorsport


Læs mere om:
  • STEP Sports Management
  •