Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Porsche Super Cup

Bastian Buus styrkede Porsche Supercup-rookieføring på Spa-Francorchamps

Porsche
Super
Cup 

29/08/22 

Bastian Buus sikrede for sjette løb i træk rookiesejren i Porsche Mobil 1 Supercup og er nu tæt på at erobre titlen i det benhårde og prestigefyldte mærkemesterskab.
 


(Foto: Porsche Motorsport)

Hvis Bastian Buus kan holde den gode stil i Porsche Mobil 1 Supercup, har den 19-årige dansker sikret mesterskabet i rookieklassen allerede næste weekend. Dét ligger fast efter at Buus søndag eftermiddag på Spa-Francorchamps sikrede sin sjette rookiesejr i træk – en præstation, som tangerer den tidligere Porsche-fabrikskører og Le Mans-vinder Nick Tandys rekord helt tilbage fra 2010.


(Foto: Porsche Motorsport)

I det samlede klassement kørte Bastian Buus en sjetteplads i mål, og selvom det er godkendt for en rookie, var det ikke tilfredsstillende for den hurtige dansker, som har sat barren højt efter sin generelle sejr på Paul Ricard før sommerpausen.


(Foto: Porsche Motorsport)

– Det blev bare ikke den weekend, som jeg havde forventet og håbet på efter vores stærke ræs i Frankrig. Det blev et af de løb, hvor jeg ikke fik tingene til at spille – og dem har der heldigvis ikke været mange af denne sæson. Derfor er jeg stadigvæk hundrede procent motiveret og klar til næste løb på Zandvoort. Jeg havde min hidtil bedste weekend i den tyske Porsche Carrera Cup på netop dén bane tidligere på sommeren, hvor jeg lykkedes med to podiepladser, så jeg har store forventninger og glæder mig enormt. Også fordi, vi ligger stærkt i pointene til både at kunne sikre rookiemesterskabet og vinde det samlede teammesterskab allerede nu, lyder det fra Bastian Buus.


(Foto: Porsche Motorsport)

Syvende og næstsidste afdeling af Porsche Mobil 1 Supercup afvikles i forbindelse med Hollands Formel 1 Grand Prix på Zandvoort den kommende weekend, 2.-4. september.

Bastian Buus

Carlos Communication
Nikolaj Karlshøj

Læs mere om:
  • Bastian Buus
  • Spa-Francorchamps
  • 28/08/22 - Spa-Francorchamps - Porsche Super Cup
  •