Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Formel 3000 - International

Robbie Kerr kører for Den Blå Avis

Formel 3000 
18/04/03 

Formel 3000 - InternationalDet var ellers udset til at være Jan Magnussen der skulle køre i den anden racer ved siden af Nicolas Kiesa. Men indtil videre er det den britiske Formel 3-mester Robbie Kerr der kører raceren.
 

Jan Magnussen valgte at sige fra til sædet, da han ikke følte at hverken han eller teamet var 100% pararte. Robbie Kerr figurerede ellers på de officielle lister inden Magnussen valgte at springe fra, hvilket så også har noget at gøre med at man ønskede at presse Kerr til at betale mere.

Indtil videre har Kerr således en aftale med Team Den Blå Avis der i første omgang gælder for løbet på Imola. "Det er i øjeblikket en engagsfornøjelse. Forhåbentlig kan vi få en aftale for resten af året. Vi håber at det vil generere interesse ved det første løb," siger teamchef Paul Jackson.

Benji

Læs mere om:
  • Jan Magnussen
  • Nicolas Kiesa
  • Robbie Kerr
  •      ASETEK SIMSPORTS