Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DS3 Cup

Grand Prix’et venter Bannergaard

DS3 Cup 
23/08/22 

Team Bannergaard Racing har afsluttet sommerferien, og er nu klar til den 4. afdeling af DS3 Cup 2022, som skal køre på FDM Jyllandsringen.
 

Weekenden er dog ikke bare endnu en løbsweekend, men det traditionsrige Grand Prix Danmark, som gennem mange år har været den største og mest prestigefulde weekend indenfor dansk motorsport.

Holdet fra Græsted har ikke været på banerne siden den seneste løbsweekend, som blev kørt på Rudskogen i Norge i juni måned. Til gengæld har mekanikerne Søren Myre og Hans-Henrik Kristensen været i gang med at gå bilen fra ende til anden, og har især fokuseret på gearkassen, som har voldt lidt problemer gennem de første løbsweekender. Men forhåbentlig er der fuldstændig styr på det nu.


(Foto: JJ Media)

Når teknikken har spillet i år, har der også været god fart i den lille gule racer med startnummer 59 på siden. Med to 2. andenpladser og en enkelt 3. plads ud af seks kørte heats, er der kommet masser af sølvtøj på pokalhylden derhjemme.

Det betyder også at Dennis Bannergaard aktuelt indtager 3. pladsen i mesterskabet, med tre afdelinger tilbage.

Det er første gang i 2022 sæsonen, at der skal køres ræs på FDM Jyllandsringen, men her har Dennis kørt i utal af omgange gennem de mange sæsoner, som han efterhånden har kørt ræs.

Desværre kommer en nøgleperson, som har været med lige fra starten af, til at mangle i teltet. Dennis’s far tabte desværre kampen til kræften for godt en måned siden. Så det bliver en lidt speciel følelse, at tage til racerweekend uden ham.


(Foto: JJ Media)

Selve Grand Prix Danmark eventen er lidt speciel, da der køres over fredag, lørdag og søndag. DS3 Cup afslutter dog deres program lørdag eftermiddag – men det betyder så også at der skal køres hele tre gange i løbet af lørdagen.

Vi kan kun opfordre folk til at komme ud på banen, og nyde sommervejret og det gode motorløb, men hvis man ikke har mulighed for at komme til FDM Jyllandsringen nær Silkeborg, kan weekendens løb også følges på YouTube via dette link: https://www.youtube.com/SuperGTDanmark

Tidsplanen for weekend er som følger (med forbehold for eventuelle ændringer)

Fredag
Træning 16.20

Lørdag
Tidtagning 11.20
Løb 1 14.50
Løb 2 17.00

Team Bannergaard Racing

JJ Media


Læs mere om:
  • Dennis Bannergaard
  • Jyllandsringen
  • 28/08/22 - Jyllandsringen - DS3 Cup
  •