Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DS3 Cup

Silas Rytter er varmet op til Grand Prix Danmark

DS3 Cup 
22/08/22 

Sommerferien er slut for den nordjyske racerkører, og i weekenden er han tilbage bag rattet i sin DS3 Cup-racer på FDM Jyllandsringen.
 

Weekendens afdeling af DS3 Cup bliver for den hurtige sæbonit den første gang, han kører bilen på FDM Jyllandsringens asfalt. Det tilskriver han dog ikke den store betydning:

- Jeg kørte løb på banen sidste år og igen før sommerferien med Super GT 2L-klassen, så selvom en del af konkurrenterne i klassen har testet der inden weekenden, tror jeg at jeg hurtigt er oppe i fart og med i den rigtige ende af feltet. Mine erfaringer fra andre biler kan ikke hives direkte med over, men banen er ikke ligefrem fremmed for mig, fortæller Silas Rytter, der har klare forventninger til weekendens løb:

- Jeg vil frygteligt gerne vinde, men det er der også andre som gerne vil. Nogle af dem har meget mere erfaring med bilen end jeg, så det mest realistiske mål er nok en top 3-placering. Kommer jeg så længere op, er det ren bonus, lyder det fra nordjyden.


(Foto: Kim Gripping)

Weekendens løb er et af årets største i dansk banesport, og derfor er der også ekstra meget racerløb på programmet. For DS3 Cup-feltet betyder det, at de allerede er færdige med weekendens program lørdag eftermiddag.

- Der er blevet gjort meget ud af det fra arrangørernes side, så jeg håber at det bliver en succes med masser af publikum på langsiden. Vi vi får ikke helt så meget ventetid som normalt på en løbsweekend, men det gør ikke så meget. Til gengæld kan vi bruge søndag på at se racerløb uden at tænke på andet, og det er også fedt nok, siger Silas.

Allerede fredag eftermiddag starter løbsweekenden for Silas og resten af DS3 Cup-feltet med en træning på banen. Lørdag køres tidtagning og begge heat.

Rytter Motorsport


Læs mere om:
  • Silas Rytter
  • Jyllandsringen
  • 28/08/22 - Jyllandsringen - DS3 Cup
  •