Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Porsche Carrera Cup Germany

Bastian Buus på Lausitzring: Vil på podiet i Carrera Cup-mesterskabet

Porsche
Carrera Cup
Germany 

19/08/22 

Bastian Buus håber på at komme endnu tættere på toppen i Porsche Carrera Cup Deutschland, når han stiller op til sjette afdeling af det tyske mesterskab på Lausitzring den kommende weekend.
 


(Foto: Porsche Motorsport)

Bastian Buus sikrede i forrige weekend sæsonens femte podieresultat i Porsche Carrera Cup Deutschland, og den kommende weekend håber danskeren på yderligere to stærke ræs, når sjette afdeling af det tyske mærkemesterskab flages grønt på Lausitzring. Med tre afdelinger tilbage af sæsonen holder Buus en tredjeplads i det samlede mesterskab, og nu sættes alle midler ind for at komme endnu tættere på toppen.


(Foto: Porsche Motorsport)

– Denne weekend bliver umiddelbart lidt mere udfordrende, da jeg aldrig tidligere har kørt på Lausitzring. Men vores test tidligere på ugen gik godt, så jeg har en god fornemmelse. Umiddelbart forventer jeg at vi er i top-fem, hvis vi præsterer, som vi plejer. Men ambitionerne er naturligvis høje. Vores mål for weekenden er at forsvare tredjepladsen og samtidig komme tættere på toeren og etteren. Det lakker mod enden i mesterskabet, og med tre afdelinger tilbage gælder det om at maksimere alt det, vi kan, uden at miste fokus. Det er en svær balance, men vi er et stærkt team. Jeg glæder mig til at komme tilbage i sædet igen, lyder det fra Bastian Buus.


(Foto: Porsche Motorsport)

Sjette afdeling af Porsche Carrera Cup Deutschland på Lausitzring skydes i gang med træning fredag den 19. august, mens kvalifikation og første løb afvikles lørdag den 20. august. Weekendens andet og sidste løb flages grønt søndag den 21. august. Alle løb kan følges live på YouTube.


(Foto: Porsche Motorsport)

PORSCHE CARRERA CUP DEUTSCHLAND
TIME SCHEDULE – LAUSITZRING


Fredag d. 19. august
15.20 – Træning (60 min)

Lørdag d. 20. august
09.15 – Qualifying (35 min)
14.40 – RACE #1 (30 min)

Søndag d. 21. august
14.40 – RACE #2 (30 min)

Følg med LIVE:
https://www.youtube.com/c/PorscheCarreraCupDeutschland

Bastian Buus

Carlos Communication
Nikolaj Karlshøj

Læs mere om:
  • Bastian Buus
  • Lausitzring
  •