Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Diverse Motorsport

DASU Elitenyt

Diverse 
15/08/22 

Weekendens hovedattraktion var DM i karting, hvor ca. 90 kørere stillede op. Der var også løb på Ring Djursland, hvor talentklassen Formel 4 afviklede hele fire heats. Og så har Danmark fået en junior-europamester i MRC!
 

Siden sidst

Danmarksmesterskaberne afgjort

ASK-Hedeland var vært og Roskilde Racing Center lagde asfalt til da DIF-danmarksmesterskaberne i karting blev afviklet den forgangne weekend.

For første gang blev der også afviklet mesterskab i Dansk Metal Micro-el – en klasse med elektriske karts.

Læs mere her(Foto: Formel 4 Danmark)

Mads Hoe dominerede på Djursland

Djurslands svar på Nürburgring, Ring Djursland, var stedet for fjerde runde af DIF-DM for Formel 4. Klassen fik hele fire løb på den kuperede bane, der sammen med varmen stillede store krav til deltagerne.

De fire løb blev vundet af Mads Hoe (3) og Sebastian Gravlund. I den samlede stilling fører Julius Dinesen stadig. Der resterer to runder.

Læs mere her


Kasper vandt EM

Danske Kasper Kold Bjerggaard er ny junior-europamester i MRC (fjernstyrede biler). Europamesterskabet er netop afholdt i Slovakiet med omkring 130 af Europas dygtigste kørere. Kasper er Gevninge på Sjælland, 14 år gammel og kører fjernstyret bil i Midtsjællands Mini Racing Club (MMRC).

Guldmedaljen er den anden i 2022 i MRC-sporten, efter Markus Kærup vandt 4WD-EM tidligere på sommeren.

Læs mere her


Julius Dinesen optaget i Team Danmark

15-årige Julius Dinesen er ved halvårsskiftet optaget i DASU og Team Danmarks talentprogram, og indplaceret som Team Danmark Bruttoatlet (DASU Niveau 3). Indplacering sker på baggrund af Julius’ flotte resultater i DM for Formel 4, som han fører p.t., samt snarlige internationale debut.

Læs mere her


Det sker

IndyCar og Indy Lights i St. Louis

Efter blot en enkelt uges pause er de danske kørere i IndyCar og Indy Lights i aktion igen. Den kommende weekend drejer det sig om sæsonens sidste ovalbaneløb på World Wide Technology Raceway i St. Louis.

Banen, der er ca. 2 km. lang, skal i IndyCar gennemkøres 260 gange; mens Indy Lights kan ”nøjes” med 75 omgange. Begge løb køres lørdag.

Christian Lundgaard er som sædvanlig til start i IndyCar og Christian Rasmussen og Benjamin Pedersen i Indy Lights. Løbet i IndyCar kan følges på TV3 Max. Læs mere på indycar.com


Læs mere om:
  • Christian Lundgaard
  • Christian Rasmussen
  • Julius Dinesen
  • Mads V. Hoe
  • Sebastian Gravlund
  •