Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 3000 - International

Coloni er klar til sæsonstart

Formel 3000 
18/04/03 

Formel 3000 - InternationalColoni Motorsport, der sidste år høstede flere sejre blandt andet fra Giorgio Pantano, håber at komme godt fra start i årets første løb, der køres i weekenden på Imola. To nye kørere er kommet til - Ricardo Sperafico og Zsolt Baumgartner.
 

Efterhånden har Coloni etableret sig som et af de mere "historiske" Formel 3000-teams, så af den grund har de også meget at leve op til i en meget omskiftelig motorsportsverden. "Jeg håber at se resultater fra banerne efter det store arbejde der er udført, og vi er glade for at begynde en ny sæson i hjemme i Italien, og at køre samtidig med Formel 1 giver os den rette stemning til at se frem til det første løb. Vi er fortrøstningsfulde, takket været det arbejde vi har udført i vinters," siger teamchef Paolo Coloni.

Zsolt Baumgartner har været noget tvivlsom, eftersom han har pådraget sig lidt problemer med knæet, men ungareren der ikke ligefrem har gjort en videre stor figur af sig i klassen, håber at være klar. "Alt går ok, og vi er godt forberedt med raceren og jeg er sikker på at i morgen vil vi være på de første rækker af grid'en," siger Baumgartner der håber at det holder tørvejr - men ikke alt tyder på at årets første løb bliver kørt på knastør bane!

Ricardo Sperafico, der sidste år testede et par gange for Williams er klar til en ny sæson i klassen lige under Formel 1. "Vi har fået gode resultater i tests, både på Imola og Barcelona, og derudover er raceren virkeliog god. Nu skal vi blot vente på vejret, men jeg er sikker på at vi får gode resultatet også i regnen," siger den brasilianske kører.

Der køres træning fredag fra 15.30 til 16.00 og kvalifikation fra 16.30 til 17.10. Lørdag køres løbet klokken 16.00 over 31 omgange.

Benji

Læs mere om:
  • 19/04/03 - Imola - Formel 3000
  •