Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Job & handel

SÆLGES - Honda crx 1600 challenge med mere

Job & handel 
09/08/22 

 
 
 

Har kan du købe et helt team med alt hvad du kunne tænke dig,

1 løbsklar 1600 challenge bil og 1 yt 2 bil med mugen motor.

Der er to sæt store bremser- et helt nye- 40 fælge med dæk nogen nye og andre næste nye, masser af blikdele der er malet i bilens farve, komplet motor og gear. 18 fælge er JP Racing, jeg orker ikke at remse alt op, fylder ca 100kvm tæt pakket.

Ialt er der 4 biler, 2 er 100% klar og 2 skal laves færdig.

Bilerne kan køre 1600 challenge. Yt kl. 2 og HMS.

Pris for det hele 150000kr

Kenneth Thomsen
Tlf. 51548490

 
 
 

Annonceindrykning på Motorsporten.dk

Ønsker du en annonce optaget her kan du sende dit materiale med de emner der ønskes indrykket til e-mailadressen:
job-handel@motorsporten.dk

Materialet ønsker vi helst levereret i et rent tekstformat og eventuelle billeder bedes vedhæftet separat. Undgå PDF samt indlejrede/indsatte billeder i Word dokumenter m.m.

Det eneste krav der stilles er at det tilsendte materiale til denne rubrik skal være ikke-kommercielle emner, der er relateret direkte til motorsport.

Er der tale om kommerciel handel/annoncering kan du læse mere om de attraktive og særdeles favorable muligheder for annoncering på Motorsporten.dk i vores prisliste.