Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Job & handel

SÆLGES - Racerbus

Job & handel 
08/08/22 


 

Carrus 502 (Volvo B10M) fra 1998 som har kørt 925.000 km bussen er i rigtig god stand, stor aircondition anlæg, 6 nye kvalitets dæk, manuel 7 trins gearkasse, motor 350 hk køre ca 3,5-4,5 på literen. bussen er yderst velkørende.

Totalvægt: 17.500kg Last: 4840 kg

Bussen har 8 sæder, 4 faste senge, oven og opvaskemaskine, køleskab og fryser, toilet, converter 24v til 230v, led belysning osv.

Kan have en bil inde bagi, hvor man trækker bilen op med et spil og løfter hele gulvet op med hydralik, der er 4,5 meter i lænden og hullet er 184 cm bredt.
Küngsätter telt 7x12 meter i super fin stand, telt stænger bliver opbevaret inde i bussen på begge sider af bilen bagi.

Pris: 655.000 kr

Kontakt:
Gregersen Motorsport
Steffen Lykke Gregersen
Tlf: 21213063

 
 
 

Annonceindrykning på Motorsporten.dk

Ønsker du en annonce optaget her kan du sende dit materiale med de emner der ønskes indrykket til e-mailadressen:
job-handel@motorsporten.dk

Materialet ønsker vi helst levereret i et rent tekstformat og eventuelle billeder bedes vedhæftet separat. Undgå PDF samt indlejrede/indsatte billeder i Word dokumenter m.m.

Det eneste krav der stilles er at det tilsendte materiale til denne rubrik skal være ikke-kommercielle emner, der er relateret direkte til motorsport.

Er der tale om kommerciel handel/annoncering kan du læse mere om de attraktive og særdeles favorable muligheder for annoncering på Motorsporten.dk i vores prisliste.