Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Job & handel

SÆLGES - Audi R8 LMS GT3 EVO

Job & handel 
07/08/22 

 
 
 

Megafed Audi R8 LMS GT3 EVO. Bilen var originalt ejet og drevet af PHOENIX RACING og kørt af bla. Markus Winkelhock, Max Hofe, Fred Vervisch, Christopher Haase. Hysterisk velholdt og opdateret iht til Audi's specifikationer og service bulletiner. Der er FULD dokumentation på bilen.

Bilen fremstår flot og er klar til køre. Der skal intet laves. Vi købte den i januar 2021 og har kun kørte nogle få promotion-løb i 2021, hvor vi vandt DEC. Vi har således kun kørt 1200-1400km i den, og har aldrig haft nogle problemer. Der medfølger support direkte fra Audi-fabrikken, ligesom man kan købe reservedele online direkte fra fabrikken.

Vi har en masse ekstra dele og tilbehør. Hjul, bremser, træningsudstødninger, GT World Challenge restriktorer/gasspjæld, full power gasspjæld, sporingssystem, rulleskøjter etc. etc. Bilen kommer det originally BOSCH dataloggingssystem og softwarepakke.

Den har kun være brugt til reklameaktiviteter for Asetek SimSports, og vi skal nu prøve en ny model. Vi vil overveje at tage en nyere/opdateret LMP3 i bytte - helst JSP320. Kun biler med fuld service/opdateringshistorie har interesse. Der medfølger Asetek SimSports simulatorudstyr i prisen.

Chassis:
Factory new from 11/2016
Total milage 49.237 km

Drive train:
Crown-wheel, mainshaft, etc. 4025 km
1000km since last check
Wheel bearings 1400 km
Megaline shiftsystem serviced 1400 km
Driveshafts 1400 km

Engine:
5400 km since overhaul
Engine oil 0 km
All fuel pumps 1400 km

Configuration:
FIA GT3 Homologation GT3-038
Version Updated to Evo 2019 spec
All Audi Updates and Ti‘s
Tire pressure monitoring sytem (TPMS)
Damper travel messuring system

Pris: 180.000 Euro + moms

Kontakt:
Torben Risum
22291975
tri@asetek.com

 
 
 

Annonceindrykning på Motorsporten.dk

Ønsker du en annonce optaget her kan du sende dit materiale med de emner der ønskes indrykket til e-mailadressen:
job-handel@motorsporten.dk

Materialet ønsker vi helst levereret i et rent tekstformat og eventuelle billeder bedes vedhæftet separat. Undgå PDF samt indlejrede/indsatte billeder i Word dokumenter m.m.

Det eneste krav der stilles er at det tilsendte materiale til denne rubrik skal være ikke-kommercielle emner, der er relateret direkte til motorsport.

Er der tale om kommerciel handel/annoncering kan du læse mere om de attraktive og særdeles favorable muligheder for annoncering på Motorsporten.dk i vores prisliste.