Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Porsche Carrera Cup Scandinavia

Porsche Carrera Cup Scandinavia: Jan Magnussen klar til tredje afdeling på Anderstorp

Porsche
Carrera Cup
Scandinavia  

05/08/22 

Den firedobbelte Le Mans-vinder skal den kommende weekend forsøge at tilbageerobre terræn i det skandinaviske Porsche Carrera Cup-mesterskab, når han stiller til start i sæsonens tredje afdeling på Scandinavia Raceway ved svenske Anderstorp.
 


(Foto: A1 Work)

Jan Magnussen vender den kommende weekend tilbage til kampen i Porsche Carrera Cup Scandinavia. Den danske racerkører og firedobbelte Le Mans-vinder kom godt fra start til sæsonpremieren på Scandinavian Raceway i foråret, hvor Magnussen – som for tredje år i træk deltager i den skandinaviske mærkeserie – sikrede to tredjepladser og dermed placerede sig i toppen af mesterskabsstillingen.


(Foto: A1 Work)

Jan Magnussen deltager kun i udvalgte afdelinger af årets mesterskab, og inden weekendens løb, som for anden gang i sæsonen afvikles på den tidligere Formel 1-bane ved Anderstorp, holder danskeren en samlet ottendeplads i det mere end 30 biler store felt. En position, som Magnussen ønsker at forbedre, inden weekenden er omme.


(Foto: A1 Work)

– Jeg kom godt fra start i årets Porsche Carrera Cup Scandinavia, og da vi i denne weekend kører tredje afdeling på samme bane som premiereløbet, forventer jeg bestemt, at vi igen er med helt oppe foran. Desværre kan jeg ikke være med til at kæmpe om mesterskabspokalen, men det giver kun endnu mere plads til at satse og jagte topresultaterne. Jeg ser virkelig frem til at vende tilbage til holdet og til serien. Den skandinaviske Porsche Carrera Cup er GT-racing på højt niveau, og jeg glæder mig til at komme på banen, lyder det fra Jan Magnussen.


(Foto: A1 Work)

Jan Magnussen stiller igen op for svenske Mtech Competition, hvor han repræsenterer Porsche Danmark i sin Porsche 911 GT3 Cup #23. Tredje afdeling af Porsche Carrera Cup Scandinavia skydes i gang med to træningssessions samt kvalifikation fredag den 5. august, mens weekendens to løb flages grønt lørdag den 6. august henholdsvis klokken 11.15 og 14.50. Porsche Carrera Cup Scandinavia transmitteres direkte på Viaplay.


(Foto: A1 Work)

Porsche Carrera Cup Scandinavia
Tidsplan - Scandinavia Raceway

Friday 5 July
09.30 – Practice #1 (30 min)
12.00 – Practice #2 (30 min)
15.15 – Qualifying #1
15.35 – Top 10 Qualifying

Saturday 6 July
11.15 – RACE #1 (20 min)
14.50 – RACE #2 (30 min + 1 lap)

Follow LIVE: Viaplay

Carlos Communication
Nikolaj Karlshøj

Læs mere om:
  • Jan Magnussen
  • Anderstorp
  •