Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Copenhagen Historic Grand Prix

Bøgeskov til race midt i København

CHGP 
04/08/22 

CHGPI den kommende weekend køres der Copenhagen Historic Grand Prix i centrum af København og igen i år gang stiller Søren Bøgeskov til start i sin gule Volvo 240 Turbo.
 

Klassen er for biler fra 1971 til 1990, hvor den potente gruppe A bil, hører til og bilen er 100% klar til race og alle detaljer blev testet for 10 dage siden på Padborg Park.

Søren har igen i år allieret sig med de to servicefolk fra sidste år, nemlig Christian og Jens Fisker, far og søn, som begge har et grundigt kendskab til og kender alle detaljerne omkring den potente Volvo 240 Turbo. Derforuden har Søren taget sin mekanikerlærling Seva med.


Fra testen på Padborg Park - Alt fundet OK
(Foto: Privat foto)

Søren er sikker på at der nok skal blive noget rigtig godt race i klassen og han håber på, at kunne bringe den flotte gule Volvo helt til mål i den afsluttende finale, som køres søndag eftermiddag.

Planen er, at der kun skal tjekkes dæk, hældes brændstof på og pudses ruder. Så det håber vi, holder stik. Alle fire ser i hvert fald frem til nogle hyggelige dage i København.


Fra testen på Padborg Park - Jens tjekker olien
(Foto: Privat foto)

Bøgeskov Motorsport


Læs mere om:
  • Bellahøj (Gadeløb)
  • 07/08/22 - Bellahøj (Gadeløb) - CHGP
  •