Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Copenhagen Historic Grand Prix

Mikkel Jensen stiller op til Race For Riget med Peugeot Sport og TotalEnergies

CHGP 
04/08/22 

CHGPDen danske fabrikskører for Peugeot Sport i VM-serien og 24-timersløbet på Le Mans optræder på dansk grund, når han stiller op til velgørenhedsløbet Race For Riget i forbindelse med Copenhagen Historic Grand Prix i weekenden den 5.-6. august.
 


(Foto: Team Peugeot TotalEnergies)

Mikkel Jensen kan opleves på dansk asfalt, når han i weekenden den 5.-6. august deltager i Copenhagen Historic Grand Prix på Bellahøj Park i København. Eventet er Danmarks største og ældste, når det gælder racerbiler fra halvtredserne og frem til nutiden, og den danske Peugeot-fabrikskører stiller op i velgørenhedsløbet Race For Riget, hvor motorsportsstjerner giver hæsblæsende passagerture på den spektakulære bybane mod betaling. Alle indkørte midler doneres ubeskåret til BørneUngeProgrammet på Rigshospitalet.


(Foto: Team Peugeot TotalEnergies)

– Jeg glæder mig til at komme til København og være med i ræset. Copenhagen Historic Grand Prix er et ikonisk event, som samler en masse motorsportsfans og byder på fede racerbiler, og Race For Riget kommer alle til gode. Det støtter et godt formål, og jeg er utroligt glad for at være med til at hjælpe. Det er meget sjældent, at jeg er på dansk grund i en racerbil, så jeg ser også frem til at møde de danske fans, som følger vores arbejde med Peugeot i FIA World Endurance Championship og på Le Mans, lyder det fra Mikkel Jensen.


(Foto: Team Peugeot TotalEnergies)

Mikkel Jensen stiller op til Race For Riget i en lynhurtig Peugeot 208 Rally4, et af mærkets mest populære rallybiler, som bruges i mesterskaber over hele verden og i baneserier i blandt andet Frankrig. Deltagelsen sker med støtte fra energifirmaet TotalEnergies, som også er Peugeot Sports partner i det storstilede VM- og Le Mans-projekt, hvor Mikkel Jensen er en af seks kørere, som skal hjælpe det franske mærke med at vinde verdens største sportsvognsløb i den nye Hypercar, Peugeot 9X8.


(Foto: Team Peugeot TotalEnergies)

Foruden Mikkel Jensen deltager også den nidobbelte Le Mans-vinder Tom Kristensen og flere andre stjerner i Race For Riget. Billetter skal købes direkte i ryttergården lørdag og søndag under Copenhagen Historic Grand Prix.

Carlos Communication
Nikolaj Karlshøj

Læs mere om:
  • Bellahøj (Gadeløb)
  • 07/08/22 - Bellahøj (Gadeløb) - CHGP
  •