Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

GT World Challenge Endurance

Spa-Francorchamps: Frederik Schandorff sluttede 24-timersløb lige udenfor podiet

GT World Challenge
Endurance 

02/08/22 

Frederik Schandorff sluttede på en fjerdeplads i 24-timersløbet på Spa-Francorchamps, hvor sygdom påvirkede danskerens indsats i den belgiske langdistanceklassiker.
 


(Foto: Xynamic)

Årets 24-timersløb på Spa-Francorchamps blev en hård udfordring for Frederik Schandorff, Brendan Iribe, Ollie Millroy og Sebastian Priaulx. Efter at have startet det store GT3-løb fra en 41. plads i det samlede felt af 66 biler, kæmpede McLaren-firkløveret fra Inception Racing sig frem til topfeltet, men måtte acceptere en plads lige udenfor podiet i Gold Cup-klassen.


(Foto: Xynamic)


(Foto: Xynamic)

– Det er nok det sværeste løb, jeg nogensinde har kørt. 24-timersløbet på Spa-Francorchamps er i forvejen et hardcore ræs med et felt af verdens bedste GT3-kørere og teams, men det blev endnu hårdere, fordi jeg blev syg undervejs. Allerede i løbet af lørdagen fik jeg det skidt, og selv om jeg til trods fik kørt seks timer, så betød det, at jeg simpelthen ikke kunne køre alle de stints, som vi havde planlagt. Det er frustrerende, for selv om vi ikke var den hurtigste bil i klassen, så er jeg sikker på, at vi kunne have endt på podiet, hvis jeg havde været frisk nok. Det er sort uheld, og der er ikke noget at gøre ved det. På den positive side leverede teamet et fantastisk arbejde, og jeg synes, at vi var optimalt forberedte. Vi dumper ned fra en første- til andenplads i GT World Challenge-mesterskabet, men med to afdelinger endnu er stadig noget at køre om, lyder det fra Frederik Schandorff.


(Foto: Xynamic)


(Foto: Xynamic)

Næste opgave for Frederik Schandorff, Brendan Iribe, Ollie Millroy og resten af Inception Racing er fjerde afdeling af GT World Challenge Europe Endurance Cup den 2.-4. september på tyske Hockenheim. Inden da skal Schandorff i aktion med Kessel Car Guy Racing og teamkammeraterne Mikkel Jensen og Takeshi Kimura, når årets fjerde afdeling af European Le Mans Series afvikles den 26.-28. august på Circuit de Barcelona-Catalunya.


(Foto: Xynamic)


(Foto: Xynamic)


(Foto: Xynamic)

Carlos Communication
Nikolaj Karlshøj

Læs mere om:
  • Frederik Schandorff
  • Spa-Francorchamps
  • 31/07/22 - Spa-Francorchamps - GT World Challenge Endurance
  •