Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Kevin Magnussen efter Ungarns Grand Prix: Der er nyt potentiale at udnytte

Formel 1 
01/08/22 

Kevin Magnussen sluttede Ungarns Grand Prix på en 16. plads efter et løb, som blev påvirket af et tidligt pitstop. Danskeren ser positivt på mulighederne med den nye aero-pakke.
 


(Foto: Haas F1 Team)

Kevin Magnussen startede fra en 13. plads i søndagens grandprix, som blev afviklet på Hungaroring nær hovedstaden Budapest. Danskeren leverede endnu en stærk start og kørte sig ind i pointene på en 10. plads på første omgang, men pådrog sig samtidig en skade på sin frontvinge efter nærkontakt med en konkurrent. Dette udløste et sort-orange-flag til Magnussen, som dermed blev tvunget i pit, hvor han udover en ny frontvinge også skiftede fra medium- til hard-dæk.


(Foto: Haas F1 Team)

Det tidlige pitstop påvirkede danskerens ræs betydeligt, og han returnerede til løbet bagest i feltet. Magnussen pittede igen på 35. omgang for et sæt medium-dæk, mens han på 68. omgang tog sit tredje pitstop og skiftede til soft-dæk. Kevin Magnussen sluttede løbet på en 16. plads.


(Foto: Haas F1 Team)

– Mit løb blev ret påvirket at det tidlige pitstop, desværre. Jeg havde en lille kontakt med en af de to McLaren-racere, som jeg ikke kunne undgå, og skaden var ikke slem, så jeg blev overrasket over at få flaget. Derefter kunne vi ikke få hard-dækket til at fungere optimalt, så det var godt at komme over på medium-dækket igen. Selvom løbet udviklede sig, som det gjorde, så var det alligevel en positiv weekend, fordi vi kunne sende bilen på banen med den nye aero-pakke og straks måle den effekt, som vi havde håbet på. Det vil kræve mere arbejde at få tingene til at spille, men det skal nok ske, og det vil ske hen over de kommende løb. Der er helt klart nyt potentiale at udnytte, lyder det fra Kevin Magnussen.


(Foto: Haas F1 Team)

Kevin Magnussen og resten af Formel 1-feltet kan nu tage hul på en sommerferie, før næste afdeling af verdensmesterskabet afvikles på Spa-Francorchamps i Belgien den 26.-28. august.


(Foto: Haas F1 Team)


(Foto: Haas F1 Team)

Carlos Communication
Nikolaj Karlshøj

Læs mere om:
  • Kevin Magnussen
  • Hungaroring
  • 31/07/22 - Hungaroring - Formel 1 - FIA F1
  •