Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

GT World Challenge Endurance

Frederik Schandorff inden 24 timer på Spa-Francorchamps: Vi får et stærkt ræs

GT World Challenge
Endurance 

28/07/22 

Frederik Schandorff har en mesterskabsføring at forsvare, når han stiller op til 24-timersløbet på Spa-Francorchamps den kommende weekend.
 


(Foto: Xynamic)

Frederik Schandorff stiller til start i sæsonens tredje 24-timersløb, når han den kommende weekend deltager i det verdensberømte 24 Hours of Spa. Danskeren deltog i 24-timersløbet på Daytona i januar og debuterede i 24-timersløbet på Le Mans i juni. Nu gælder det så den belgiske GT-klassiker, hvor hele 66 biler er på startlisten i årets udgave.


(Foto: Xynamic)

Schandorff stiller til start med McLaren-teamet Inception Racing sammen med sine faste teamkammerater i GT World Challenge Endurance Cup-mesterskabet, amerikanske Brendan Iribe og britiske Ollie Millroy, og holdet får desuden hjælp af britiske Sebastian Priaulx. Firkløveret stiller op i Gold Cup-klassen i deres McLaren 720S GT3 #7, og Schandorff er opsat på et bedre resultat end debuten i 2020, hvor danskeren måtte udgå fra en føring med sit Lamborghini-team.


(Foto: Xynamic)

– Vi er totalt klar! Jeg føler virkelig, at vi er så godt forberedte, som vi kan være. Vores McLaren er blevet trimmet og står som ny. Vi kommer med en føring i mesterskabet og der er en generelt god energi og optimisme på hele teamet. Jeg er sikker på, at vi får et stærkt løb. Vi vil naturligvis gerne vinde, men for os handler det primært om at gennemføre løbet uden skader eller problemer, at maksimere point og dermed bevare føringen i i det GT World Challenge-mesterskab, vi gerne vil vinde. Det bliver langt og hårdt, og alt kan ske på Spa-Francorchamps. Men hvis det går vores vej, så vil vi naturligvis gøre, hvad der skal til for at kæmpe for en sejr, lyder det fra Frederik Schandorff.


(Foto: Xynamic)

Årets udgave af 24-timersløbet på Spa-Francorchamps skydes i gang med træning og kvalifikation torsdag den 28. juli, mens Super Pole afvikles fredag den 29. juli. Løbet flages grønt lørdag den 30. juli klokken 16.45 og kan følges live på seriens eget website.


(Foto: Xynamic)

GT World Challenge Endurance Cup
Tidsplan – Spa-Francorchamps

Thursday 28 July
10.50 – Practice #1 (90 min)
16.15 – Pre-Qualifying (60 min)
20.40 – Qualifying (4 x 15 min)
22.20 – Practice #2 (90 min)

Friday 29 July
18.20 – Warm-up (30 min)
19.00 – Super Pole (30 min)

Saturday 30 July
16.45 – RACE (24 hours)

Follow LIVE: www.totalenergies24hours.com/watch-live

Carlos Communication
Nikolaj Karlshøj

Læs mere om:
  • Frederik Schandorff
  • Spa-Francorchamps
  • 31/07/22 - Spa-Francorchamps - GT World Challenge Endurance
  •