Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 4

Conrad Laursen fortsætter pointjagten på Vallelunga

Formel 4 
01/07/22 

- F4 Italian Championship
Den danske Formel 4-kører Conrad Laursen fortsætter jagten på mesterskabspoint, når årets fjerde afdeling af den italienske juniorserie afvikles på Vallelunga den kommende weekend.
 


(Foto: PREMA Powerteam)

Der er point i sigtekornet for Conrad Laursen, som denne weekend stiller op til fjerde afdeling af det italienske Formel 4-mesterskab, F4 Italian Championship, på Vallelunga-banen nord for Rom. Efter en besværlig sæsonpremiere i den italienske juniorserie har den 16-årige racerkører fundet farten og sikret point i fem af de seks seneste ræs, ligesom Laursen også sikrede en flot sejr i tredje afdeling af det tyske Formel 4-mesterskab sidste weekend på Zandvoort.


(Foto: PREMA Powerteam)

– Det begynder at ligne noget for os, men der er stadig noget at arbejde på. Vi har efterhånden fundet farten i løbene, og kvalifikationen i seneste afdeling på Spa-Francorchamps var også fornuftig, selv om der stadig er plads til forbedring. Generelt har det været nogle stærke weekender på det sidste, og det er fedt at gå direkte fra den ene løbsweekend til den anden. Opgaven bliver nu at holde momentet oppe, fortsætte den gode udvikling og undgå at lave fejl. Jeg ser frem til at komme tilbage til teamet igen, og med en blanding af held og fart har vi vundet en position eller to i mesterskabsstillingen, når weekenden er omme, lyder det fra Conrad Laursen.


(Foto: PREMA Powerteam)

Inden weekendens tre ræs holder Conrad Laursen en delt niendeplads i den samlede stilling i det italienske Formel 4-mesterskab, hvor han igen stiller op for sit faste team, italienske Prema Powerteam. Fjerde afdeling af F4 Italian Championship skydes i gang med træning fredag den 1. juli. Kvalifikation samt første løb flages grønt lørdag den 2. juli, mens andet og tredje løb finder sted søndag den 3. juli. Alle løb kan følges live på seriens YouTube-kanal.


(Foto: PREMA Powerteam)

F4 ITALIAN CHAMPIONSHIP
TIME SCHEDULE – VALLELUNGA


Fredag d. 1. juli
11.45 – Practice #1 (40 min)
16.45 – Practice #2 (40 min)

Lørdag d. 2. juli
10.30 – Qualifying #1 (15 min)
10.55 – Qualifying #2 (15 min)
15.10 – RACE #1 (30 min + 1 lap)

Søndag d. 3. juli
09.00 – RACE #2 (30 min + 1 lap)
14.00 – RACE #3 (30 min + 1 lap)

Følg med LIVE:
https://www.youtube.com/channel/UCedPzacBuNSiy_klT7Zt6Wg

Conrad Laursen

Carlos Communication
Nikolaj Karlshøj

Læs mere om:
  • Conrad Laursen
  • Vallelunga
  •