Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

San Marino GP - Michelin preview

Formel 1 
17/04/03 

Michelin og Ralf Schumacher fik i 2001 deres første sejr. Men sidste år blev de i den grad sat i skyggen. Er Michelin blevet bedre på det år der er gået? Der er optimisme at spore, efter at Michelin har været helt fremme i årets første tre løb.
 

Pierre Dupasquier, sportsdirektør
"Efter Interlagos, er Autodromo Enzo e Dino Ferrari den anden - og sidste - bane hvor der køres mod uret i denne sæson. Gennemsnitshastigheden pr. omgang er høj - omkring 220 km./t. Banen er markant med antallet af lange stræk, som er afbrudt af chikaner og presset på ydersiden af dækkene vil være større end det var på de årets tre første baner. Straffen for at køre med meget benzin er meget høj - omkring 0,4 til 0,5 sekunder pr. omgang for hver ekstra 10 kilo som man kører med."

Pascal Vasselon, projektleder
"Vores seneste test på Le Castellet (Paul Ricard) satte os i stand til at afslutte vores valg til San Marino. Vores partnerteams valgte til sidst på en række af 3 tørvejrsdæk. De tre Michelin-valg i San Marino har ikke været brugt før under en løbsweekend. For første gang i denne sæson kommer compounds fra den bløde side af listen... Pitind- og udgangen er forholdsvis korte her, og planlagte stop er ikke så lange - omkring 25-27 sekunder, modsat 40 på Interlagos. Det gør det muligt for teams at overveje forskellige strategier - men hvis man vil kvalificere sig på pole position, vil en top-stop strategi være det mest nærliggende valg."

Benji

Læs mere om:
  • 20/04/03 - Imola - Formel 1
  •