Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

San Marino GP - Bridgestone - preview

Formel 1 
17/04/03 

Med afgørelsen af FIAs side, hvor Fisichella fik overdraget sejren i Brasilien, har Bridgestone sikret sig at scoren i antal sejre nu står 2-1 til Michelin. På Imola går de efter at udligne.
 

Der har været testet på forskellige baner som optakt til det første Grand Prix i Europa og som altid medbringer Bridgestone små 1.100 forskellige dæk.

Hiroshi Yasukawa, sportsdirektør
"Hvilket fantastisk resultat for Giancarlo - det lod vente på sig et godt stykke tid, og vi er stolte over at have spillet en rolle. Det er Jordans fjerde sejre og deres tredje med Bridgestone, og vi ser frem til mere af det. Da vi er på vej til Europa kan vi nu forvente at konkurrencen bliver endnu hårdere. Der har været et stort fokus på det seneste angående dæk, og den rolle som de spiller, og vi ser fremtil at vise alle hvad vi er i stand til. Kom an med San Marino - vi vil presse på for endnu en sejr!"

Der køres ligesom på Interlagos mod uret, og banen kræver en del af dækkene, eftersom den har mange chikaner - hurtige såvel som langsomme. Samtidig er temperaturen ved asfalten noget lavere end de deltagende teams har været vant til i årets første tre løb.

Hisao Suganuma, tekniker
"Sidste uges test i Italien og Frankrig satte os i stand til at afslutte vores dækvalg til Imola. Vi har allerede fået masser af vigtig information var vintertests på Imola og i sidste uge blev disse resultatet bekræftet... Vi har valgt vores specifikationer var den bløde side af vores række så det passer til den mindre hårde overflade på Imola, og også når der tages i betragtning at der er behov for mere traction og greb ud af de langsomme sving."

Benji

Læs mere om:
  • 20/04/03 - Imola - Formel 1
  •