Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Super GT Danmark

Frederik Nymark mistede et løb

Super GT Danmark 
29/06/22 

Super GT DanmarkSommerløbet på Jyllandsringen blev en god weekend for Frederik Nymark og Nymark Racing. Selv om kvalifikationen ikke var helt optimal så lykkedes det Frederik og teamet at opnå gode resultater.
 

Kvalifikationen skulle køres på en af årets varmeste dage og selv om teamet har mange notater fra testdage, så manglede der lige lidt data.

Da kvalifikationen var slut var Frederik nummer seks, lige bag sin teamkollega Mikkel Mac. Teamets juniorkører Christoffer Christensen blev nummer femten i kvalifikationen.


(Foto: Motorsporten.dk)

Til første løb starter Frederik som nummer tre lige foran Mikkel Mac. De har begge en god start, men lige efter sving ét bliver Frederik ramt hårdt af en konkurrent og må ind over græsset i sving to. Resultatet er en bukket sporestang med mere, og bilen kan kun køre lige ud. Desværre rammer Frederik så Christian Sørensen og tager ham med af banen helt uforskyldt – Undskyld Christian !

Mikkel Mac kæmper hårdt og kører sig frem på andenpladsen. Christoffer viser at han har fået selvtilliden tilbage efter sit uheld tidligere på året og slutter på en rigtig flot niendeplads.


Mikkel Mac
(Foto: Motorsporten.dk)

Andet løb starter kort efter en kæmpe regnbyge har været inde over Jyllandsringen. Nogle teams satser på regnvejrs dæk, andre på slicks. Frederik og Mikkel Mac satser på slicks; mens Christoffer går lidt mere sikkert til værks og kører ud på regnvejrsdæk.


Christoffer Christensen
(Foto: Motorsporten.dk)

Det skal vise sig at banen tørrer meget hurtigt op i solen. Frederik stormer frem i feltet og kører sig fra nummer fjorten til nummer fire. Mikkel Mac har samme succes og kører sig fra nummer syv og frem til en førsteplads. Christoffer taber noget tid på sine regnvejrsdæk og ryger lidt tilbage i feltet.


Frederik Nymark
(Foto: Motorsporten.dk)

Finaleløbet blev en opgave! Frederik skulle starte som nummer seks, så der var langt frem til fronten. Han kæmpede hårdt og fik lidt hjælp af konkurrenterne som kørte af. Løbet sluttede som nummer tre for Frederik Nymark. Mikkel Mac vandt løbet så det blev en god weekend for Frederik Nymark og Nymark Racing. Cristoffer holdt sin plads i løbet og kæmpede en flot kamp.

Nymark Racing er klar igen første weekend i august, hvor teamchef, Morten Eriksen, stiller til start i sin Opel Kadett GTE. Bliv ikke overrasket hvis flere stiller op under Nymark fanerne med klassiske biler !

Weekenden efter er Nymark Racing i gang igen. Espen Hegelund har valgt at lade Nymark Racing hjælpe ham med sin Lamborghini Huracán Trofeo under alle DEC løb resten af året. Det betyder også at Frederik Nymark vil køre med i bilen til sommerløbet på Ring Djursland den 13. og 14. august.


Bilen som i resten af sæsonen vil være at finde i Nymark Racing teltet.
(Foto: Motorsporten.dk)

Nymark Racing startede i formel biler med stor succes under brødrene Flemming og Henrik Nymark. Senere startede Frederik Nymark i en Legend Car og forsatte i Super GT biler. Nu deltager teamet i DEC med en Lamborghini.
Det bliver spændende hvad fremtiden bringer.

nymarkracing@gmail.com

Selch

Læs mere om:
  • Christoffer Peter Christensen
  • Flemming Nymark
  • Frederik Nymark
  • Henrik Nymark
  • Mikkel Mac
  • Jyllandsringen
  • 26/06/22 - Jyllandsringen - Super GT Danmark
  •