Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Legend Car Cup

Kevin Verner kunne finde vejen rundt

Legends Cup 
28/06/22 

Sommerløbet på Jyllandsringen i weekenden blev et par dejlige sommerdage for Kevin Verner og Autoforum Racing Team Silkeborg. En weekend blandt gode sponsorer, venner, familie og så nogle gode point på kontoen.
 

Lørdagens kvalifikation var næsten perfekt. Kevin kørte andenhurtigste tid, med under en tiendedel op til nummer et. Det gav nogle point på kontoen og en startplads som nummer nitten i første løb, der blev kørt lørdag eftermiddag.


(Foto: Motorsporten.dk)

Weekendens første løb blev en hektisk opgave for Kevin. Lige efter starten så det hele ud som kaos, men ret hurtigt begyndte Kevin at køre sig frem i feltet. Med tre et halvt minut tilbage af løbet var han fremme som nummer syv. På sidste omgang fandt Kevin et par huller mellem konkurrenterne og sluttede på en flot fjerdeplads.


(Foto: Motorsporten.dk)

Søndag formiddag blev weekendens andet løb afviklet. Kevin startede som nummer to, men efter andet sving var han nede som nummer tre. De førende biler i front trak lidt afstand ud til resten af feltet. Med tre omgange tilbage begyndte Kevin at kæmpe med en konkurrent og fik et par omgange med godt race og en god kamp som sluttede på en plads som nummer tre.


(Foto: Motorsporten.dk)

Finaleløbet skulle Kevin starte som nummer tre. Løbet blev lidt statisk ude i front. Kevin kørte hurtigt og sikkert hele løbet igennem og sluttede som han startede på en flot tredjeplads.


(Foto: Motorsporten.dk)

Løbene blev streamet direkte på YouTube og her fik Kevin en del TV-tid. Derudover fik Kevin kørt en masse point ind på kontoen. Kevin er nummer fire i mesterskabet med kun fire point op til sin fætter Joachim Holmstoel på tredjepladsen, så der skal nok blive en god kamp mellem de to når de skal mødes den første weekend i august. Her køres på gadebanen i København når CHGP bliver afviklet.

Selch

Læs mere om:
  • Kevin Verner
  • Autoforum Racing Team Silkeborg
  • Jyllandsringen
  • 26/06/22 - Jyllandsringen - Legends Cup
  •