Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

ADAC Formel 4

ADAC Formula 4 Championship: Conrad Laursen sikrede sejr på Zandvoort

ADAC Formel 4  
28/06/22 

Conrad Laursen tog sæsonens første sejr i tredje afdeling af det tyske Formel 4-mesterskab, som blev afviklet på hollandske Zandvoort den forgangne weekend. Danskeren holder nu en tredjeplads i den samlede stilling.
 


(Foto: Prema Powerteam)

Det blev en stærk weekend for den danske Formel 4-kører Conrad Laursen, som sikrede sæsonens første sejr i det tyske mesterskab, der blev afviklet på Zandvoort lørdag-søndag. Den 16-årige racerkører, som i år kæmper i både det tyske og italienske mesterskab for topteamet Prema Powerteam, sikrede både en tredje- og en førsteplads i weekendens tre løb, hvilket sender Laursen op på en tredjeplads i den samlede mesterskabsstilling.


(Foto: Prema Powerteam)


(Foto: Prema Powerteam)

– Det var generelt en rigtig god weekend, hvor vi igen fik vist, at det hårde arbejde med at finde farten lønner sig. Jeg kørte en god kvalifikation og satte en P3 i første kval, mens det ikke helt lykkedes at få farten med over i anden kval. I weekendens første ræs lykkedes det mig at bevare min tredjeplads og slutte på podiet, mens jeg i andet ræs fik kæmpet mig frem til en femteplads, men desværre tabte placeringerne igen og sluttede på en syvendeplads. Dét gav mig til gengæld en startplacering som P2 i tredje og sidste ræs, hvor jeg fik en rigtig god start og tog føringen, som jeg forsvarede til slut, lyder det fra Conrad Laursen.


(Foto: Prema Powerteam)

– Det føles vildt fedt at have sikret sæsonens første sejr, både for mig og for resten af teamet. Vi har haft nogle nederlag denne sæson, men er nu på rette vej. Det handler bare om at kæmpe videre, indtil podieplaceringerne er normen.


(Foto: Prema Powerteam)

Næste opgave for Conrad Laursen er fjerde afdeling af det italienske Formel 4-mesterskab, Italian F4 Championship, som afvikles allerede den kommende weekend, 1.-3. juli, på den italienske racerbane Vallelunga.


(Foto: Prema Powerteam)

Carlos Communication
Nikolaj Karlshøj

Læs mere om:
  • Conrad Laursen
  •