Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Porsche Carrera Cup Germany

Lynhurtig Bastian Buus sikrede to podier på Zandvoort

Porsche
Carrera Cup
Germany 

27/06/22 

Bastian Buus havde en suveræn weekend på Zandvoort, hvor to podieplaceringer sendte danskeren op på tredjepladsen i den samlede stilling i Porsche Carrera Cup Deutschland.
 


(Foto: Porsche Motorsport)

Der var igen fart på Bastian Buus og Allied-Racing i fjerde afdeling af Porsche Carrera Cup Deutschland, som blev afviklet på den hollandske Formel 1-bane, Zandvoort, den forgangne weekend. Her sikrede den 19-årige racerkører nemlig en tredje- og en andenplads i dét, som danskeren betegner som sin bedste Carrera Cup-weekend til dato. De to topresultater sender Bastian Buus fra en delt fjerdeplads op på en tredjeplads i den samlede stilling.


(Foto: Porsche Motorsport)

– En fantastisk weekend, også selv om det ikke blev til en sejr som i sidste weekend. Vi er på pointjagt, og to podiepladser er virkelig godt for mesterskabet. Samtidig er det et bevis på, at vi er nået frem til et rigtig godt setup, og at vores hårde arbejde giver gode resultater. Vi er nu halvvejs i sæsonen, og det føles rigtig godt at krydse midtvejsmærket af på en tredjeplads i mesterskabet. Teamet er glade, og nu handler det bare om at holde momentet højt og fortsætte arbejdet. Vi har fire afdelinger og otte løb endnu, og med den energi, vi har oparbejdet, er jeg sikker på, at der venter os flere podier, lyder det fra Bastian Buus.


(Foto: Porsche Motorsport)

Efter to Carrera Cup-weekender i træk fortsætter Bastian Buus det travle ræs og stiller allerede den kommende weekend, 1.-3. juli, op til tredje afdeling af Porsche Mobil 1 Supercup, som afvikles på Silverstone i forbindelse med Formel 1-mesterskabet.


(Foto: Porsche Motorsport)

Bastian Buus

Carlos Communication
Nikolaj Karlshøj

Læs mere om:
  • Bastian Buus
  • Zandvoort
  •