Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

San Marino GP - Toyota preview

Formel 1 
16/04/03 

Toyota mangler én ting i år endnu, og det er at begge biler kommer i mål. Det håber man stærkt på sker på Imola.
 

Toyota har haft meget travlt siden man kørte det seneste GP. På hjemmebanen Paul Ricard har teamets tre kørere alle været i aktion for at teste. Man er dog blevet noget forstyrret af det omskiftelige forårsvejr i det sydfranske, men har opnået mange gode ting under testforløbet. Man har især arbejdet med dæktest, forbedringer af bremser, affjedring og elektronik.

Olivier Panis er jo en næsten gammel rotte i faget, så han kender Imola godt. Han er dog ikke specielt begejstret for banen. Kerberne er ret høje, men alligevel skal man hen over dem for at sætte nogle respektable tider. Cristiano da Matta kender faktisk også banen rimelig godt. Toyota testede nemlig på banen i februar og ved den lejlighed fik da Matta kørt over 100 omgange på banen. Det var dog i Toyotas testbil, men vejen rundt kender han fuldt ud nu.

Toyotas teamchef, Ove Anderson, er lidt skuffet over forløbet af sæsonen indtil nu.

"Mens vi nu kommer til den europæiske del af sæsonen, må vi erkende at vi har mistet en del gode points i de tre første løb. Nogle gange har bilerne været ekstremt hurtige, mens de andre gange knapt har kunnet følge med. Det blev meget klart demonstreret i Brasilien hvor vi var meget hurtige lørdag morgen, mens vi efter kvalifikationen var helt tilbage i feltet. Vi skal arbejde på at finde kilden denne store afvigelse i vores præstationer. Konstanthed er nøglen. Vi håber på at have fundet den, det første store mål er at vi på Imola kvalificere os i top 10 og får begge biler i mål."

Dons

Læs mere om:
  • 20/04/03 - Imola - Formel 1
  •