Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

San Marino GP - Jaguar preview

Formel 1 
16/04/03 

Siden det brasilianske GP har Jaguar haft travlt hjemme i England. Man havde visse problemer i Brasilien som skulle løses inden det næste GP.
 

Optimismen er absolut til stede i Jaguar teamet. Trods tabet af 2 måske vigtige points efter at resultatet er blevet reguleret, så ser man med stor optimisme på fremtiden. Det vel nok største problem som teamet havde i Brasilien var benzinpåfyldningen. Det betød at Mark Webber faktisk kørte kvalifikationen med næsen fuld benzintank. På trods af det imponerede han alligevel med at sætte den tredje hurtigste tid.

Efter hjemkomsten fra Brasilien har teamet arbejdet med at få løst problemet med benzinpåfyldningen og nu skulle det være i orden. Man har testet det på Silverstone en hel dag, samtidigt med at man selvfølgelig også testede andre ting. Det drejer sig selvfølgelig om aerodynamikken som er i en stadig udvikling. Samtidigt har man også testet andre ting, men det er foregået inde på fabrikken i simulatorprogrammer.

På Imola gælder det for Mark Webbers vedkommende at han selvfølgelig har kørt her før. Ikke bare sidste år i Formel 1 for Minardi, men også i Formel 3000. 2 poles med en sejr og en tredjeplads som resultat. Hans favoritsteder på banen er Tossa chikanen og Rivazza. For Antonio Pizzonia gælder det at han kommer til en bane han kender. Han har ligesom Mark Webber også kørt her flere gange i Formel 3000, dog ikke med samme succes som Webber. Pizzonia er vild med banen. Han synes at den indeholder stort set alle de elementer man kan ønske sig som racerkører.

Teamet glæder sig også til at komme til Europa at køre. De lange rejser er tidskrævende, og nu er man samtidigt væsentligt tættere på fabrikken. Det der måske ikke er så godt i Jaguars øjne er at motorkollegaerne fra Jordan, efter en revurdering af resultatet har fået sejren. Det er godt for Ford men ikke så godt for Jaguar. Men mon ikke at især Mark Webber vil gøre sit til at der bliver lavet om på det.

Dons

Læs mere om:
  • 20/04/03 - Imola - Formel 1
  •