Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Porsche Carrera Cup Germany

Bastian Buus sigter efter nye topresultater på Zandvoort

Porsche
Carrera Cup
Germany 

24/06/22 

Efter sin første sejr i Porsche Carrera Cup Deutschland er Bastian Buus på jagt efter nye topresultater, når fjerde afdeling af det berømte mærkemesterskab afvikles på den hollandske Formel 1-bane Zandvoort den kommende weekend.
 


(Foto: Porsche Motorsport)

Bastian Buus sikrede i sidste weekend sin første sejr i det benhårde tyske Porsche Carrera Cup-mesterskab, og det har givet den 19-årige racerkører fra Kolding endnu mere motivation til at kæmpe for det prestigefyldte mesterskab. Buus holder en delt fjerdeplads i den samlede mesterskabsstilling – en position, som gerne skal forbedres i fjerde afdeling, som afvikles på den hollandske Formel 1-bane Zandvoort den kommende weekend.


(Foto: Porsche Motorsport)

– Sidste weekend var fantastisk, ikke kun for mig, men for hele holdet bag Allied-Racing. Man siger, at den første sejr er den sværeste. Nu gælder det om at holde momentet højt og fokusere på kvalifikationerne. Vores løbspace er stærk, men det er svært at komme forbi konkurrenterne i den her serie, så det handler om at sikre gode startpositioner. Vi forventer ikke at køre ud og vinde, men podieplaceringer er bestemt ambitionen og dét, der skal til for samle point sammen til mesterskabet. Jeg ser virkelig frem til weekenden. Fedt med ræs to uger i træk, og denne gang på Zandvoort, som med sit hævede sving og høje hastigheder nok skal byde på action, lyder det fra Bastian Buus.


(Foto: Porsche Motorsport)

Fjerde afdeling af Porsche Carrera Cup Deutschland på Zandvoort skydes i gang med træning fredag den 24. juni, mens kvalifikation og første løb afvikles lørdag den 25. juni. Weekendens andet og sidste løb flages grønt søndag den 26. juni. Alle løb kan følges live på YouTube.


(Foto: Porsche Motorsport)

PORSCHE CARRERA CUP DEUTSCHLAND
TIME SCHEDULE – ZANDVOORT


Fredag d. 24. juni
15.50 – Practice (60 min)

Lørdag d. 25. juni
09.35 – Qualifying (35 min)
14.40 – RACE #1 (30 min)

Søndag d. 26. juni
14.40 – RACE #2 (30 min)

Følg løbet live på:
https://www.youtube.com/c/PorscheCarreraCupDeutschland

Bastian Buus

Carlos Communication
Nikolaj Karlshøj

Læs mere om:
  • Bastian Buus
  • Zandvoort
  •