Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Team Hyllinge Racing melder klar til DM3

DM Rally 
22/06/22 

Teamet er klar som glas til DM3 den kommende weekend. Au2parts Rally Himmerland er en del af DM Rally Show Ålborg, et arrangement som er et mini-OL, hvor 28 forbund og 50 sportsgrene er samlet i et.
 

På Ålborg Flyvestation, Air Trans-Port Wings arealer køres der rallyshow om lørdagen.

Og om formiddagen kører DM rallyfeltet tre prøver syd for Ålborg, her skal tre prøver køres to gange hver, og herefter over middag køres to prøver på flyvestationen tre gange hver om eftermiddagen.

Ny i codriver sædet i DM-regi i den hurtige BMW, der er det Brian ’Lille’ Larsen som afløser Thomas Holm Hansen denne ene gang.

Teamet står med maksimumpoint efter de to første DM-afdelinger, og John ’Lodsen’ Frederiksen kører til Ålborg med game planen, DM3 skal blive endnu en sejr i klassen i DM-regi.

Bilen og teamet er i top kondition, bilen er gået igennem efter Yokohama løbet i Stigsnæs, og mandskabet i kabinen og servicefolkene er klar til at leverer det som skal til for at hjemkøre en klassesejr.

Fredagen skal bruges til note kørsel for løbet starter tidlig lørdag morgen, og løbet er som sagt delt op i to halvdele, men Team Hyllinge Racing er klar til at leverer varen i begge løbets halvdele, Lodsen er frisk som aldrig før, og BMW’n er frisk som en havørn, og brøler som en HAN løve.

/Allan POST


Læs mere om:
  • Himmerland
  • 25/06/22 - Himmerland - DM Rally - DM
  •