Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 4 DK

Aurelia Nobels får dansk Formel 4-debut med STEP Motorsport

Formel 4 DK 
22/06/22 

Formula 4 DKVictor T. Nielsen og Julius Dinesen får selskab af den 15-årige belgisk-amerikanske gokartkører til Sommerløbet på FDM Jyllandsringen.
 

Efter to succesfulde løbsweekender i det danske Formel 4-mesterskab kan STEP Motorsport for en kort bemærkning føje en tredje kører til teamet. Med erfaring fra både EM og VM i karting er Aurelia Nobels ikke en hvilken som helst racerkører, og det glæder teamchef Morten Dons at kunne tiltrække endnu et talent til holdet:

- Aurelia har kørt gokart i Brasilien og resten af verden siden hun var 10 år og er en af de eneste kvindelige gokartkørere på absolut topniveau i sin aldersgruppe. Hun har allerede kørt et Formel 4-løb i Brasilien, og jeg er glad for at hun har valgt Danmark og STEP Motorsport til at få flere erfaringer med formelbiler, fortæller han.


(Foto: STEP)

I de fem år, Aurelia Nobels har konkurreret, har hun sluttet en tredjedel af sine løb i top tre. Sidste år prøvede hun første gang kræfter med en Formel 4-racer og har blandt andet arbejdet med den tidligere Formel 1-kører, Giancarlo Fisichella. I weekenden gælder det Jyllandsringen, hvor det primære fokus for hende bliver at få en masse erfaringer med i rygsækken:

- Jeg er virkelig glad for at have fået muligheden for at køre et løb i Danmark. Det er kun mit andet Formel 4-løb, så mine forventninger handler udelukkende om at lære og udvikle mig. Det bliver en stor udfordring for mig, for jeg har ikke mulighed for at prøve banen før den første træning - så jeg har 20 minutter til at lære banen at kende inden kvalifikationen, fortæller STEP Motorsports nye kører.

En ekstra bil er på kort tid blevet gjort klar til weekenden, og Morten Dons glæder sig til at se de tre kørere samarbejde om at få det bedste ud af løbet:

- Det gode ved Formel 4 er, at her er plads til at vores kørere kan lære af hinanden og med hinanden. Victor og Julius har allerede lært en del i de to første løb, og jeg er sikker på at Aurelia også vil finde sig godt til rette hos os. Vi glæder os i hvert fald til at byde hende og hendes familie velkommen, siger Dons.

Inden weekenden ser tingene også fornuftige ud for det vestjyske racerteam. Julius Dinesen har taget føringen i Formel 4-mesterskabet, mens Victor T. Nielsen efter tekniske udfordringer i det forrige løb til gengæld har vist at både farten og sulten efter pokaler er til stede. På Jyllandsringen kommer de begge til at kæmpe for hver en placering, for mesterskabet i Formel 4 er blevet stærkt i år.

Løbene i Formel 4 vises live på https://youtube.com/supergtdanmark.


(Foto: STEP)

STEP Sports Management


Læs mere om:
  • STEP Sports Management
  • Jyllandsringen
  • 26/06/22 - Jyllandsringen - Formel 4 DK
  •