Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Diverse Motorsport

DASU Elitenyt

Diverse 
20/06/22 

Bastian Buus sikrede første sejr i Carrera Cup.
Desværre var der igen nul point til Kevin Magnussen, efter en ellers fremragende kvalifikation i Canada.
 

Siden sidst
Bastians første sejr
For første gang siden Nicki Thiim og Michael Christensen ”hærgede” i Carrera Cup Deutschland stod en dansker igen øverst på podiet i den prestigefyldte løbsserie.

Det skete da Bastian Buus vandt det første af rundens to løb på banen i Imola, og sammenlagt med syvendepladsen i det andet løb bringer det ham op på en samlet fjerdeplads.

Den 18-årige koldingenser skal i aktion igen allerede næste weekend; denne gang på banen i Zandvoort.

Læs mere og se løbene her

 

Siden sidst
Nyt uheld for Kevin
Tingene vil ikke rigtig gå Kevin Magnussens vej for tiden. Efter en fremragende kvalifikation forud for Canadas Grand Prix (P5) mistede danskeren allerede på første omgang en del af frontvingen og måtte i pit. Herfra var han chanceløs og sluttede løbet som P17. Næste Grand Prix finder sted om to uger på Silverstone i England.

 

Siden sidst
GT-race på Zandvoort
På den traditionsrige Grand Prix-bane Zandvoort i Holland afvikledes tredje afdeling af Sprint Cup i løbsserien GT World Challenge Europe. Dennis Lind hentede sammen med Vincent Abril en femteplads i det ene løb mens McLaren-parret udgik af det andet. I klassen for sølvkørere sluttede Benjamin Goethe to gange på tredjepladsen for Audi.
Se løbene her

 

Siden sidst
Podiepladser på Spa
Den anden halvdel af det dansk/tyske brødrepar Goethe, med fornavnet Oliver, fortsatte på Spa sin dominans af løbsserien Euroformula Open. Oliver Goethe vandt alle tre tællende løb, og udbyggede dermed sin føring i den samlede stilling.

Løbets anden dansker Sebastian Øgaard hentede igen gode points og indtager andenpladsen i rookie-mesterskabet.

Ligeledes på majestætiske Spa Francorchamps hentede Conrad Laursen sæsonens bedste resultat i det italienske Formel 4-mesterskab da han hjemtog andenpladsen i rundens tredje finaleheat. Samlet er han P10 i det stærke felt.
Læs mere her

 

Siden sidst
Fin indsats af Dannemand
Danmarks repræsentant i FIA Karting Academy Trophy Christian Dannemand Jørgensen viste stor fremgang da anden afdeling af det officielle FIA mesterskab blev kørt på banen Cremona i Italien. Christians løb sluttede desværre med et uheld på sidste omgang af finalen, men forinden var det blevet til en fin indsats i kvalifikation og indledende heats.
Læs mere og se løbene her

 

Det sker
Danskere på ”the Glen”
En lille håndfuld danskere er til start når 6-timers løbet på traditionsbanen Watkins Glen i staten New York lægger asfalt til afdeling af IMSA WeatherTech Sportscar Championship.

Løbet er samtidig tredje afdeling af den såkaldte Endurance Cup, der omfatter seriens fire langdistanceløb (de øvrige er Daytona, Sebring og Petit Le Mans). Mikkel Jensen fører sammen med Ben Keating og Scott Huffacker denne del af mesterskabet i LMP2, og stiller til start som favoritter (Keating vandt fornyelig GTE Am-klassen på Le Mans sammen med Marco Sørensen).

I samme klasse er også High Class Racing til start med Dennis Andersen/Anders Fjordbach.
I LMP3 er Malthe Jakobsen til start for Sean Creech Motorsport, hvor han sammen med Barbosa/Wilsey er i spidsen for klassen.

Læs mere her hos IMSA

 

Det sker
Grundtvig på Snetterton
Den gamle bomberbase fra Anden Verdenskrig Snetterton Ciruit lægger den kommende weekend asfalt til fjerde afdeling af det britiske GB3-mesterskab. Mikkel Grundtvig er til start for Fortec.

 

Det sker
Formel 4 på Jyllandsringen
Det årlige Sommerløb på FDM Jyllandsringen er stedet for tredje afdeling af DM for Formel 4. Inden runden har Julius Dinesen lagt sig i spidsen.
Læs mere og se løbene live her

 ASETEK SIMSPORTS