Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

DM i Rally

Sidder med hænderne under benene i frustration

DM Rally 
20/06/22 

- over ikke at kunne gøre det som han elsker allermest, nemlig sidde bag ruskindsrattet i hans rallybil, en Ford Fiesta Super 2000.
 

SOM forsvarende Dansk Mester i rally fra 2021 sæsonen, og så uden mulighed for at kunne forsvare titlen, men for Jesper Bisted/Bisted Motorsport er tingene i øjeblikket ude af hans egne hænder, han venter på stumper, som er i restordre.

JESPER:
”Lige nu er styreboksen i Holland og hverken dernede eller hos M Sport i England kan den laves, da komponenter til en ny boks er i restordre, og der findes ikke en ny pt. Så måske kan M Sport ombygge en boks fra en WRC bil, men kun måske, lige nu er det et spørgsmål om tålmodighed, og det er ikke min stærke side”.

DM3 i den kommende weekend i Ålborg bliver uden Bisted Motorsport, men til DM4 den 9-10 september, der skulle teamet gerne være race ready igen, og så vise flaget i de tres sidste afdelinger, lang ventetid JA, men der er ingen andre alternativer for temaet i øjeblikket.

Bisted Motorsport

/AllanPOST


Læs mere om:
  • Jesper Bisted
  • Bisted Motorsport
  • Himmerland
  • 25/06/22 - Himmerland - DM Rally - DM
  •      ASETEK SIMSPORTS