Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

US Racing

Mikkel Gade fortsætter læringen på Virginia Int. Raceway

US Racing 
17/06/22 

Virginia International Raceway lægger asfalt til anden afdeling af Skip Barber Race Series, hvor danske Mikkel Gade stiller til start. Den hurtige simracer håber at fortsætte sin positive udvikling i weekendens løb.
 

Siden sæsonpremieren på Lime Rock Park har Mikkel været på hårdt arbejde hjemme i Danmark. De sidste to uger har budt på forberedelser til weekendens løb og møder med rådgivere og potentielle nye sponsorer.

- Der har virkelig været fart over feltet. Jeg har heldigvis kunnet træne banen i simulatoren, så jeg føler mig godt klædt på i forhold til at komme på banen. Det er selvfølgelig altid noget andet at komme bag rattet på en rigtig racerbil, men jeg føler mig klar til at give den fuld gas i weekenden.

Virginia International Raceway har rødder tilbage til de vilde 1960'ere, hvor toppen af amerikanske sportsvognskørere kæmpede på banens asfalt. Efter tyve års stilstand, hvor klæbrig asfalt blev fjernet til fordel for afgrøder, blev banen omkring årtusindskiftet genopbygget og moderniseret.

Banen byder på en kombination af helt klassiske sving og et par markante langsider, hvor Mikkel Gade får mulighed for at mærke topfarten i sin Mygale Formel 4-racer.

- Det ser ud til at være en spændende bane, hvor vi får noget mere fart på end på Lime Rock Park. Jeg håber selvfølgelig at lave et fornuftigt resultat, men det primære for mig er at blive endnu bedre bag rattet og blive bedre hver gang, jeg sidder i bilen, fortæller Mikkel Gade.

Fredag køres de indledende træninger, mens kvalifikation og første løb køres lørdag eftermiddag lokal tid. Søndag eftermiddag køres det afsluttende løb.

Mikkel Gade Racing

Kim Gripping

Læs mere om:
  • Virginia International Raceway
  •