Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 4

Conrad Laursen vil fortsætte optur på Spa-Francorchamps

Formel 4 
17/06/22 

- F4 Italian Championship
Conrad Laursen håber på, at opturen fortsætter, når sæsonens tredje afdeling af det italienske Formel 4-mesterskab afvikles på Spa-Francorchamps den kommende weekend.
 


(Foto: PREMA POWERTEAM)

Efter en udfordrende sæsonstart lykkedes det for den danske Formel 4-kører og tidligere DM-vinder Conrad Laursen at sikre årets første mesterskabspoint, da anden afdeling af F4 Italian Championship blev afvikles på Misano i pinseferien. Nu håber Laursen at fortsætte opturen med flere point, når tredje afdeling af det benhårde juniormesterskab køres på belgiske Spa-Francorchamps den kommende weekend.


(Foto: PREMA POWERTEAM)

– Jeg ser virkelig frem til weekenden. Anden afdeling gav et boost til motivationen, og det er fedt at mærke, at det hårde arbejde begynder at give pote. Samtidig er Spa-Francorchamps en af mine absolutte yndlingsbaner. Det er en meget lang og vildt hurtig Formel 1-bane, hvor du har meget at vinde, hvis du finder farten og et setup, som du er tryg ved. Sidst, vi var her, havde jeg netop farten, så opgaven bliver simpelthen at arbejde videre dérfra. Det bliver fortsat en hård kamp, for jeg er oppe imod nogle hurtige konkurrenter, især mine egne teamkammerater. Jeg har som altid det bedste hold bag mig, og forhåbentlig bliver det en weekend, hvor vi kan sikre et topresultat, lyder det fra Conrad Laursen.


(Foto: PREMA POWERTEAM)

Conrad Laursen, som holder en 10. plads i den samlede stilling, stiller op til tredje afdeling af det italienske Formel 4-mesterskab for sit faste team, Prema Powerteam. Weekenden skydes i gang med træning fredag den 17. juni. Kvalifikation samt første løb flages grønt lørdag den 18. juni, mens andet og tredje løb finder sted søndag den 19. juni. Alle løb kan følges live på seriens YouTube-kanal.


(Foto: PREMA POWERTEAM)

F4 ITALIAN CHAMPIONSHIP
TIME SCHEDULE – SPA-FRANCORCHAMPS


Fredag d. 17. Juni
12.40 – Practice #1 (40 min)
17.10 – Practice #2 (40 min)

Lørdag d. 18. Juni
09.50 – Qualifying #1 (15 min)
10.15 – Qualifying #2 (15 min)
14.00 – RACE #1 (30 min + 1 lap)

Søndag d. 19. Juni
09.40 – RACE #2 (30 min + 1 lap)
17.25 – RACE #3 (30 min + 1 lap)

Følg med LIVE:
https://www.youtube.com/channel/UCedPzacBuNSiy_klT7Zt6Wg

Carlos Communication
Nikolaj Karlshøj

Læs mere om:
  • Conrad Laursen
  • Spa-Francorchamps
  •