Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Porsche Carrera Cup Germany

Porsche Carrera Cup Deutschland: Bastian Buus vil score flere point på Imola

Porsche
Carrera Cup
Germany 

17/06/22 

Bastian Buus vil sikre flere mesterskabspoint i årets tredje afdeling af Porsche Carrera Cup Deutschland, som finder sted den kommende weekend på Imola.
 


(Foto: PORSCHE MOTORSPORT)

Bastian Buus holder en sjetteplads i den samlede stilling i Porsche Carrera Cup Deutschland, og selvom det er en flot position i en af verdens hårdeste mærkeserier, så er den 18-årige dansker ikke tilfreds. Ambitionen har nemlig fra start været at vinde titlen sammen med Allied-Racing, og derfor skal der sikres nye point i den kommende weekend, hvor sæsonens tredje afdeling finder sted på italienske Imola.


(Foto: PORSCHE MOTORSPORT)

– Imola er en god bane for mig. Det var dér, jeg debuterede i en GT-bil og vandt mit første ræs, og jeg kørte også et stærkt løb i Supercup-premieren i foråret, så jeg ved, at jeg har farten, både på tør og våd bane. Samtidig har vi testet Supercup-bilen på Spa-Francorchamps i den forgangne uge, hvilket har været en god mulighed for at få frisk fart i kroppen op til weekenden. Opgaven bliver som altid at finde et godt setup hurtigst muligt. Vi har kun en enkelt times træning inden kvalifikationen, så vi skal være effektive. Netop kvalifikationen har været vores store udfordring indtil videre. Farten i løbene har været god, men i kvalifikationen har vi endnu ikke formået at ramme plet og få en startplacering helt i front. Jeg krydser fingre for, at det sker i denne weekend. Det bliver en hård weekend, for med temperaturer over 30 grader skal det nok blive ekstra varmt i cockpittet. Men jeg glæder mig. Det bliver fedt, lyder det fra Bastian Buus.


(Foto: PORSCHE MOTORSPORT)

Tredje afdeling af Porsche Carrera Cup Deutschland på Imola skydes i gang med træning fredag den 17. juni, mens kvalifikation og første løb afvikles lørdag den 18. juni. Weekendens andet og sidste løb flages grønt søndag den 19. juni. Alle løb kan følges live på YouTube.


(Foto: PORSCHE MOTORSPORT)

PORSCHE CARRERA CUP DEUTSCHLAND
TIME SCHEDULE – IMOLA


Fredag d. 17. Juni
11.05 – Practice (60 min)

Lørdag d. 18. Juni
11.05 – Qualifying (35 min)
16.15 – RACE #1 (30 min)

Søndag d. 19. Juni
11.25 – RACE #2 (30 min)

Følg med LIVE:
https://www.youtube.com/c/PorscheCarreraCupDeutschland

Bastian Buus

Carlos Communication
Nikolaj Karlshøj

Læs mere om:
  • Bastian Buus
  • Imola
  •