Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Job & handel

SØGES - Mekaniker til SuperGT Danmark

Job & handel 
15/06/22 


 Da en af vores faste mekanikere har måtte trække sig fra sæsonen pga. helbredet og dårlig ryg.
Mangler vi en erfaren racermekaniker til at stå i spidsen for en af teamets SuperGT biler.

Du behøver ikke nødvendigvis have arbejdet med SuperGT før. Da bilens faste mekanikere og teamets øvrige teknikere, nok skal assistere. Men erfaring fra race er en fordel.
Det er hovedsaligt til sæsonens resterende 4 løb. Men har du mulighed for at deltage i klargøring mellem løb på vores værksted i Hadsten, vil det være en fordel.

Nymark Racing er et gammelt og velfunderet racerteam, der i år deltager med 6 biler i 3 forskellige klasser. Vi ligger efter 2 afdelinger 1 og 2, og fører mesterskabet i SuperGT Danmark.
Vi har et enormt socialt og fagligt netværk. Som du naturligvis bliver en del af.
Arbejdet er ulønnet men med fuld forplejning.

Ved interesse kontakt:

Teamchef
Morten Eriksen
me@hmbaps.dk
Tlf. 60146409

 
 
 

Annonceindrykning på Motorsporten.dk

Ønsker du en annonce optaget her kan du sende dit materiale med de emner der ønskes indrykket til e-mailadressen:
job-handel@motorsporten.dk

Materialet ønsker vi helst levereret i et rent tekstformat og eventuelle billeder bedes vedhæftet separat. Undgå PDF samt indlejrede/indsatte billeder i Word dokumenter m.m.

Det eneste krav der stilles er at det tilsendte materiale til denne rubrik skal være ikke-kommercielle emner, der er relateret direkte til motorsport.

Er der tale om kommerciel handel/annoncering kan du læse mere om de attraktive og særdeles favorable muligheder for annoncering på Motorsporten.dk i vores prisliste.
ASETEK SIMSPORTS