Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Formel 1

Kevin Magnussen udgik fra F1-løb i Baku: Vi må bare klø på

Formel 1 
12/06/22 

Kevin Magnussen var godt på vej mod VM-pointene, men måtte parkere sin racerbil undervejs i Aserbajdsjans Grand Prix, som blev afviklet søndag på bybanen i hovedstaden Baku.
 


(Foto: Haas F1 Team)

Kevin Magnussen startede fra 16. position på startgridden til årets ottende afdeling af verdensmesterskabet i Formel 1, som blev afviklet på bybanen i Aserbajdsjans hovedstad, Baku. Danskeren startede løbet på medium-dæk og pittede på 10. omgang for hvide hard-dæk under en Virtual Safety Car. Magnussen returnerede til løbet på en 16. plads og kæmpede sig herefter op gennem feltet, position for position, før han fra 11. position jagtede Alpine-teamets Esteban Ocon for at sikre den første pointgivende plads.


(Foto: Haas F1 Team)

Kevin Magnussen havde tydeligvis overskud i forhold til sin franske konkurrent, men før han kunne sætte i angreb til en overhaling, måtte danskeren på 30. omgang parkere sin Haas VF22-racer med et power-relateret problem. Kevin Magnussen udgik herefter fra løbet.


(Foto: Haas F1 Team)

– Det lignede, at vi var tilbage i kampen og i en position til måske at score et point eller to. Så det er naturlivis enormt skuffende. Jeg ved, at jeg mistede power, men jeg ved ikke præcis, hvad det var, som gik i stykker. Men sket er sket, og der er ikke andet at gøre, end at tage det positive med os videre og så ellers fortsætte det hårde arbejde. Før eller siden skal det nok gå vores vej, lyder det fra Kevin Magnussen.


(Foto: Haas F1 Team)

Næste opgave for Kevin Magnussen og resten af Haas F1 Team er Canadas Grand Prix, som finder sted på Circuit Gilles-Villeneuve den kommende weekend, 17.-19. juni.


(Foto: Haas F1 Team)


(Foto: Haas F1 Team)

Carlos Communication
Nikolaj Karlshøj

Læs mere om:
  • Kevin Magnussen
  • Baku
  • 12/06/22 - Baku - Formel 1 - FIA F1
  •      ASETEK SIMSPORTS