Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 4

Conrad Laursen sikrede Formel 4-point på Misano: Vi er ved at finde farten igen

Formel 4 
08/06/22 

Den danske Formel 4-kører Conrad Lausen sikrede sæsonens første point i F4 Italian Championship, da anden afdeling af juniormesterskabet blev afviklet på Misano i pinsen.
 


(Foto: Prema Powerteam)

Efter en svær sæsonpremiere på Imola lykkedes det i weekenden for Conrad Laursen at sikre point i det italienske Formel 4-mesterskab, da anden afdeling af den benhårde juniorserie blev afviklet på Misano i pinseferien. Den 16-årige racerkører fra Prema Powerteam sluttede i top-seks i alle afdelingens tre løb og er nu hoppet op på en samlet 10. plads i det næsten 40 kørere store felt.


(Foto: Prema Powerteam)


(Foto: Prema Powerteam)

– Det var igen-igen en hård weekend, men dog langt bedre end sæsonens første løb. Vi har indtil videre ikke haft den nødvendige fart i år, men den er glimtvis begyndt at vise sig. Denne gang fik vi point med hjem, og der var stor forbedring hen over weekenden, så dét er positivt. Jeg er stadig ikke dér, hvor jeg vil være med min kørsel, men jeg føler, at det går fremad, og der er lys for enden at tunnelen. Der er ikke andet for end at holde hovedet oppe og fortsætte det hårde arbejde, så skal topresultaterne nok komme, lyder det fra Conrad Laursen.


(Foto: Prema Powerteam)

Næste opgave for Conrad Laursen og Prema Powerteam er tredje afdeling af det italienske mesterskab, som køres på den belgiske Formel 1-bane, Spa-Francorchamps, den 17.-19. juni. Derefter følger tredje afdeling af det tyske Formel 4-mesterskab, som afvikles på den hollandske Formel 1-bane, Zandvoort, den 24.-26. juni.


(Foto: Prema Powerteam)

Carlos Communication
Nikolaj Karlshøj

Læs mere om:
  • Conrad Laursen
  •