Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

GT World Challenge Endurance

Dennis Lind efter skuffende GT World Challenge-exit: Hamrende ærgerligt

GT World Challenge
Endurance 

07/06/22 

Det så lovende ud for Dennis Lind og resten af JP Motorsport i sekstimersløbet på Paul Ricard, men det hurtige McLaren-team måtte udgå fra ræset med motorproblemer.
 


(Foto: GT WORLD CHALLENGE)

Anden afdeling det europæiske GT3-mesterskab, GT World Challenge Europe Endurance Cup sluttede helt anderledes, end Dennis Lind og resten af holdet bag McLaren-teamet JP Motorsporten havde forventet. Efter en femteplads i teamets debut i det benhårde mesterskab på Imola i april, nåede Lind og teamkammeraterne Christian Klien og Vincent Abril nemlig ikke engang forbi det ternede flag på Paul Ricard.


(Foto: GT WORLD CHALLENGE)

Det lignede ellers et imponerende comeback i et spændende ræs, hvor trekløveret kæmpede sig op fra en 32. plads på startgridden til en syvendeplads helt i toppen. Men umiddelbart herefter blev kampen afbrudt for holdet, som måtte køre deres McLaren 720S GT3 #111 til garagen med motorproblemer.


(Foto: GT WORLD CHALLENGE)

– Hamrende ærgerligt. Mere er der egentlig ikke at sige til dét. På den positive side fik vi igen vist, at vi har en rigtig god løbspace, og at vi hører til helt i toppen af det her mesterskab. Men man skal fuldføre et ræs for at få point, og dét gjorde vi ikke denne weekend. Det så ellers lovende ud, og det havde været interessant at se, hvad det kunne have udviklet sig til. Men sådan skulle det desværre ikke gå. Vi holder hovedet højt, vender tilbage stærkere og ser frem til næste afdeling, lyder det fra Dennis Lind.


(Foto: GT WORLD CHALLENGE)

Dennis Lind

Carlos Communication
Nikolaj Karlshøj

Læs mere om:
  • Dennis Lind
  • Paul Ricard
  • 06/06/22 - Paul Ricard - GT World Challenge Endurance
  •      ASETEK SIMSPORTS