Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

GT World Challenge Endurance

Frederik Schandorff vandt klassesejr i sekstimersløbet på Paul Ricard

GT World Challenge
Endurance 

07/06/22 

Danskeren kørte sejren hjem fra spids i sekstimersløbet på Paul Ricard og sikrede Inception Racing en foreløbig føring i GT World Challenge Europe Endurance-mesterskabet.
 


(Foto: INCEPTION RACING)

Det var en lynhurtig Frederik Schandorff, som sent lørdag aften kørte Inception Racings McLaren 720S GT3 #7 over målstregen som Gold Cup-klassevinder i årets anden afdeling af GT World Challenge Europe Endurance Cup. Schandorff havde inden løbet sikret en pole position i en yderst tæt kvalifikation, hvor danskeren vandt tidtagningen med blot 0,003 sekund – og med sejren fører Frederik Schandorff, Oliver Millroy og Brendan Iribe nu det europæiske langdistancemsterskab.


(Foto: INCEPTION RACING)

– Det var en perfekt weekend fra start til slut! Vi havde en stærk bil og kom godt fra start efter en god kvalifikation. Med mere end 50 biler på banen er det altid hektisk at komme gennem den første del af GT World Challenge-løbene, men det lykkedes os at holde tungen lige i munden og farten høj uden at blive indblandet i nogen ulykker. Jeg er superstolt af hele holdet, dén sejr er virkelig fortjent. Samtidig er jeg rigtig tilfreds med min egen præstation. En pole position og et godt stint i ræset, hvor jeg sluttede af med at køre bilen over målstregen som vinder. Det kan sådan set ikke blive bedre, lyder det fra Frederik Schandorff.


(Foto: INCEPTION RACING)

Straks efter turen på podiet på Paul Ricard fortsatte Frederik Schandorffs travle program med en flyvetur til Le Mans. Danskeren stiller nemlig op til den kommende uges 24-timersløb sammen med landsmanden Mikkel Jensen og japanske Takeshi Kimura. Da det er Schandorffs debut i den franske klassiker, skulle han gennemføre mindst 10 omgange under testdagen, som blev afviklet søndag på Le Mans-banen.


(Foto: INCEPTION RACING)

Frederik Schandorff

Carlos Communication
Nikolaj Karlshøj

Læs mere om:
  • Frederik Schandorff
  • Paul Ricard
  • 06/06/22 - Paul Ricard - GT World Challenge Endurance
  •      ASETEK SIMSPORTS