Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Formel 4

Sebastian jagter et comeback i Valencia

Formel 4 
07/06/22 

Læringen fra sidste løbsweekend er noteret og Sebastian Gravlund glæder sig til at komme tilbage i sædet på MP Motorsport's Formel 4-racer, når weekendens tredje afdeling af det spanske Formel 4-mesterskab køres på Ricardo Tormo-banen udenfor Valencia.
 

Weekenden på Jerez gik langt fra som planlagt, men i samarbejde med Sebastians faste coach er situationen blevet bearbejdet, så der igen er fuldt fokus på en positiv udvikling:

- Det var en sur weekend, og det tog lige et stykke tid før jeg kunne se at jeg kunne lære noget fra den. Jeg har heldigvis haft et par gode snakke med min coach, Tommy Schröter, og nu føler jeg mig rigtig godt klædt på til at jagte de mål, jeg har sat for weekenden, fortæller Sebastian, som også glæder sig til at komme tilbage til banen ved Valencia.


Sebastian er klar til en ny omgang i det spanske mesterskab.
(Foto: Fotocar13)

- Vi testede på banen i foråret, og det er en bane som ligger godt til mig, og jeg synes også at vi havde en god speed dernede. Det er selvfølgelig noget andet når der er 22-23 andre kørere som også gerne vil frem i feltet, men jeg ved hvad min opgave er, så dét fokuserer jeg på, siger han.

Banen ved Valencia bliver oftest brugt til motorcykelløb, men giver med en kombination af lange, hurtige sving og tekniske svingkombinationer en god udfordring til de unge kørere i det spanske F4-mesterskab.

Weekendens tre løb sendes som altid live på Youtube.

Du kan helt gratis se de tre løb i F4 Spain direkte på Youtube.

Løbene finder du lige her.

Tidsplan for F4 på Circuit Ricardo Tormo

Lørdag
09:35 - Free Practice 1
11:45 - Free Practice 2
14:45 - Qualifying 1
16:55 - Race 1 📺

Søndag
09:00 - Qualifying 2
11:15 - Race 2 📺
14:45 - Race 3 📺

Gravlund Motorsport


Læs mere om:
  • Sebastian Gravlund
  •      ASETEK SIMSPORTS