Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Formel 4

Conrad Laursen klar til comeback i italiensk Formel 4 på Misano

Formel 4 
03/06/22 

Efter en udfordrende sæsonstart satser Conrad Laursen på at have fundet farten til anden afdeling af det italienske Formel 4-mesterskab, som afvikles på Misano den kommende weekend.
 


(Foto: prema Powerteam)

Conrad Laursen er klar til et comeback, når han i weekenden stiller op i anden afdeling af F4 Italian Championship på Misano. Den hurtige dansker, som sidste år sluttede som næsthurtigste rookie i det benhårde italienske juniormesterskab, vil rette op på en skuffende sæsonpremiere. Og efter en lovende test synes Laursen at have fundet den fart, som skal til for at sikre topresultater.


(Foto: prema Powerteam)

– Først og fremmest glæder jeg mig til weekendens ræs på Misano. Man kan godt mærke, at sæsonen for alvor er kommet i gang, og med min deltagelse i både det tyske og italienske mesterskab kommer jeg nu ind i god rytme og får en masse køretid. Vi kæmpede meget med at finde farten i sæsonpremieren på Imola, men vi har kørt nogle gode testsessions som opvarmning til weekendens løb, og jeg føler, at jeg har fundet noget af den fart, som jeg manglede. Nu må vi se, hvor det fører hen, men jeg har som sagt en god fornemmelse. Den gode nyhed er, at vi er tidligt i mesterskabet og stadig har chancen for at rette op på en dårlig start, og jeg er sikker på, at det nok skal lykkes, lyder det fra Conrad Laursen.


(Foto: prema Powerteam)

Conrad Laursen stiller igen op for sit faste hold, italienske Prema Powerteam. Anden afdeling af F4 Italian Championship skydes i gang med træning fredag den 3. juni. Kvalifikation samt første løb flages grønt lørdag den 4. juni, mens andet og tredje løb finder sted søndag den 5. juni. Alle løb kan følges live på seriens YouTube-kanal.


(Foto: prema Powerteam)

F4 Italian Championship - Time schedule – Misano

Friday 3 June
12.15 – Practice #1 (40 min)
17.10 – Practice #2 (40 min)

Saturday 4 June
09.30 – Qualifying #1 (15 min)
09.55 – Qualifying #2 (15 min)
17.50 – RACE #1 (30 min + 1 lap)

Sunday 5 June
09.40 – RACE #2 (30 min + 1 lap)
17.40 – RACE #3 (30 min + 1 lap)

Livestreaming: https://www.youtube.com/channel/UCedPzacBuNSiy_klT7Zt6Wg

Carlos Communication
Nikolaj Karlshøj

Læs mere om:
  • Conrad Laursen
  •      ASETEK SIMSPORTS