Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Touring Car Racing Denmark

Op og nedture for Outzen Motorsport

TCR Denmark 
02/06/22 

TCR DenmarkDet var en weekend som i den grad bød på op og nedture for Outzen Motorsport, da de gæstede Ring Djursland i henholdvis Super GT og TCR.
 

Både Philip Lindberg(TCR) og Andreas Jochimsen(SGT) havde sat næsen op efter top resultater, efter lørdagens træninger og kvalifikationer. Philip Lindberg, som i denne weekend havde debut på Ring Djursland i sin Hyundai i30, formåede at lave sin, til dato, bedste præstation med en tredje plads i Q1 og viste at han havde farten til en top placering. Det samme viste Andreas Jochimsen, da han i anden træning sluttede som nummer to lige bag Mikkel Mac.

Desværre varede glæde ikke ved. Andreas havde klaget over at bilen, under tidstagningen, havde mindre greb end normalt, og da teamet begyndte at inspicere bilen, kunne de se årsagen. En ny vandpumpe havde vist sig at være utæt og bilen kunne derfor ikke holde på kølervæsken. En smal opgave at løse på en gadebil, men en umulig opgave på en Super GT, givet motorens konstruktion. Derfor besluttede teamet at opbygge en låne bil, hen over natten, som Andreas Jochimsen kørte søndagens løb i. Det viste sig så alligevel at være en fornuftig søndag hvor Andreas formåede, at køre en tredje plads hjem i løb to, og kunne trøste sig med at point høsten havde været fornuftig. Det betyder at han lige nu ligger på en samlet femte plads i mesterskabet.

Så godt gik det desværre ikke for Philip Lindberg i TCR. Philip fik en fantastisk start og var lyn hurtigt oppe som nummer seks. Desværre overså en mere uerfaren kører, Philip og sendte ham direkte i autoværnet med så høj hastighed, at bilen blev skadet i sådan en grad at den ikke kunne laves igen.

”Det er fuldkommen unødvendigt og meningsløst. Gustav Birch var kun lige ved mit venstre baghjul da han skubber mig rundt, og slutter min weekend. Det er ren og skær mangel på overblik i en presset situation der gør, at han rammer ind i mit baghjul i stedet for at trække sig ud af situationen. Jeg var ren passager.” forklare en rystet Philip Lindberg.

Teamet er nu i fuld gang med at bygge de to biler op igen inden næste løb på Jyllands ringen, hvor begge kører forventer at få uløst det potentiale, som de føler de har efter Ring Djursland.

Outzen Motorsport


Læs mere om:
  • Andreas Jochimsen
  • Philip Lindberg
  • Outzen Motorsport
  • Ring Djursland
  • 29/05/22 - Ring Djursland - Super GT Danmark
  • 29/05/22 - Ring Djursland - TCR Denmark
  •