Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Hill Climb

Rally Team Mejer følger op på succesen fra Lindum Hillclimb med deltagelse i Græsted Hillclimb i Nordsjælland

Hill Climb 
01/06/22 

Lørdag den 21. maj blev første afdeling af Danmarksmesterskabet i historisk Hillclimb kørt i Lindum Skov vest for Hobro. Med en 1. plads til Heino Mejer i klasse 7, og en 2. plads til Kurt Mejer i samme klasse, samt en 2. plads til Rene Mejer i klasse 10, kan indledningen på sæsonen kun erklæres som godkendt.
 

Med disse placeringer som udgangspunkt til den videre kamp om Danmarksmesterskaberne i de forskellige historiske klasser i Hillclimb, er det med store forventninger at Rally Team Mejer tager på pinsetur til Græsted i Nordsjælland, hvor 2. afdeling af mesterskaberne køres søndag den 5. juni i forbindelse med Skandinaviens største veteranbiltræf, Græsted Veterantræf. At løbet køres på fars dag, kan kun være et tegn på succes.


Heino Mejer fanget i et hurtigt sving i Ringkøbing Landbobank Hill Climb 2021
(Foto: rallypics.dk / Viggo Johansen)

Både Heino Mejer og Kurt Mejer er helt opsatte på at forsvare deres placeringer fra Lindum Hillclimb, og dermed beholde deres placeringer som henholdsvis nr. 1 og 2 i mesterskabet. Desuden vil en sejr i Græsted være ensbetydende med at Heino Mejer kan forsvare 1. pladsen i det generelle mesterskab.


Kurt Mejer i Nim Hillclimb 2021, hvor han kom i mål på en 3. plads
(Foto: rallypics.dk / Viggo Johansen)

Rene Mejer i den noget svagere, men alligevel hurtige Volvo 480 Turbo, vil selvfølgelig satse på at nå øverste trin på skamlen i Græsted. Hvis det tages i betragtning, at Rene Mejer først startede sin Hillclimb karriere i Corona året 2020, og i 2021 blev Danmarksmester i klasse 10, er der i 2022 lagt op til en skarp konkurrence i klassen, hvor 1. afdeling af de seks tællende løb sluttede med en 2. plads.


Rene Mejer i Volvo 480 Turbo, har en 2. plads med til Græsted fra 1. afdeling af årets mesterskab
(Foto: rallypics.dk / Viggo Johansen)

Græsted Hillclimb afholdes, som tidligere nævnt, i forbindelse med det traditionsrige Græsted Veterantræf, som hvert år tiltrækker op mod 10.000 gæster. I 2022 er starten på Græsted Hillclimb lagt i umiddelbar nærhed af veterantræffet, så det vil helt sikkert tiltrække stor opmærksomhed, når de gamle hurtige historiske biler søndag den 5. juni starter ud på den 2,8 km lange Hillclimb-strækning ad Bygaden og Holtevej i Græsted.

Kom forbi servicepladsen på Græsted Veterantræf og hils på Rally Team Mejer, og få samtidigt en god motorsportsoplevelse. Ud over at kunne se Hillclimb-bilerne, vil man både lørdag og søndag kunne opleve veteranbiler, racerbiler, amerikanerbiler, gamle dampmaskiner, og veterantraktorer. Der bliver også afviklet traktortræk i forbindelse med pinsearrangementet, ligesom der både lørdag og søndag er et hav af forskellige oplevelser.

Rally Team Mejer

rallypics.dk
Viggo Johansen

Læs mere om:
  • Heino Mejer
  • Kurt Mejer
  • Rene Mejer
  • Græsted
  • 05/06/22 - Græsted - Hill Climb
  •