Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Kevin Magnussen efter Monacos Grand Prix: Virkelig ærgerligt

Formel 1 
30/05/22 

Farten var god, men Kevin Magnussen måtte fortrække til garagen med tekniske problemer undervejs i Monacos Grand Prix, som generelt blev en skuffelse for Haas F1 Team.
 


(Foto: Haas F1 team)

Efter en udfordrende kvalifikation, hvor Kevin Magnussen måtte acceptere en startposition som nummer 13 i Monacos Grand Prix, håbede danskeren på et regnvejrsløb med overraskelser. Og netop ønsket om regn gik i opfyldelse – dog i en grad, at løbsledelsen valgte at udsætte starten på søndagens Formel 1-ræs med mere end én time og startet løbet bag en safetycar.


(Foto: Haas F1 team)

Kevin Magnussen kom imidlertid godt fra start i de våde forhold, og danskeren leverede en stærk fart i løbets tidlige fase, hvor Haas-køreren kæmpede med Alfa Romeo-køreren Valtteri Bottas om den pointgivende 10. plads. Desværre blev kampen alt for hurtigt afgjort, da Magnussen på 21. omgang blev kaldt i pit grundet motorproblemer.


(Foto: Haas F1 team)

– Jeg fik at vide, at vi havde en teknisk defekt og derfor blev nødt til at køre bilen i garagen. Der var intet, vi kunne gøre, desværre. Indtil da så det godt ud. Min fart var rigtig god, og jeg hentede ind på Bottas og kunne holde Gasly bag mig, selv om jeg var på wet-dæk i et tørt spor. Det havde været spændende at se, hvad det kunne havde udviklet sig til efter et pitstop. Det er virkelig ærgerligt, at vi ikke fik point med hjem i dag, for vi havde bilen til det. Vi må bare se fremad. Heldet skal nok vende for os.


(Foto: Haas F1 team)

Kevin Magnussens Formel 1-bil var ikke den eneste Haas-racer, som måtte udgå fra årets udgave af Monacos Grand Prix. Danskerens teamkammerat, Mick Scumacher, endte sit løb på 27. omgang, da han ramte barrieren i swimmingpool-svinget. Tyskeren kunne forlade sin bil uskadt.


(Foto: Haas F1 team)

Næste opgave for Kevin Magnussen og resten af Haas F1 Team er Aserbajdsjans Grand Prix på bybanen i hovedstaden Baku den 10.-12. juni.

Kevin Magnussen

Carlos Communication
Nikolaj Karlshøj

Læs mere om:
  • Kevin Magnussen
  • Monaco
  • 29/05/22 - Monaco - Formel 1 - FIA F1
  •