Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Endurance Championship

Kampen på udholdenhed starter nu

Danish Endurance
Championship 

27/05/22 

DEC - Danish Endurance ChampionshipEfter en lang pause skydes årets udgave af Danish Endurance Championship i gang. På Ring Djursland skal de to første løb i mesterskabet køres med henholdsvis et timelangt løb lørdag og et timelangt løb søndag.
 

Forrest i feltet finder vi Team TWX Biler og Racing Lab, som stiller med de hurtigste biler i feltet. Torben Ingerslev, Struer, skal i sin Ferrari 488 Challenge kæmpe mod Ronnie Bremer, Glostrup, i den meget specielle KTM GT2.

Division 3 er der lagt op til, at vinderholdet kører i en spanskbygget racerbil, for her tæller deltagerlisten nemlig en stribe Seat Leon TCR og Cupra TCR-biler, hvor Sally Racing stiller med ikke mindre fire. Teamet har mange af sine kendte chauffører med, men der bliver også til et comeback til ikke bare klassen, men også dansk bilsport for Mikkel C. Johansen, Slagelse, som senest har kørt i Sverige.

I division 4 forventes Michael Nielsen, USA, at være favorit med sin BMW M4 GT4, mens der skal findes nye mestre i division 1, da Martin Bertelsen/Marco Schumann, Roskilde/Albertslund, har valgt at skifte fra deres Suzuki Swift til en Volkswagen Polo.

Danish Endurance Championship


Læs mere om:
  • Ring Djursland
  • 29/05/22 - Ring Djursland - Danish Endurance Championship
  •