Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Super GT Danmark

Djurslands bakker venter på Super GT-kørerne

Super GT Danmark 
27/05/22 

Super GT DanmarkTre uger efter, at kampen om årets OK Oktan 100 Super GT Danmark blev skudt i gang på Padborg Park, gælder det nu en af sæsonens store udfordringer – mesterskabsafdelingen på Ring Djursland.
 


(Foto: Morten Kimer Hansen)

Det er eneste gang i denne sæson, at klassen gæster den kuperede racerbane ved Tirstrup. Nymark Racing kommer som de store triumfatorer fra sæsonpremieren, hvor Mikkel Mac, Nykøbing Falster, og Frederik Nymark, Hadsten, tog en 1-2-sejr i finalen. Og sidste år var netop Frederik Nymark en af løbsvinderne på Ring Djursland, så han virker som en af weekendens favoritter.

Sidste år var Frederik Nymark ikke ene om at vinde på Ring Djursland. Det gjorde Casper Pilgaard, Ryomgård, og Martin Henckel Mortensen, Risskov, også.

Casper Pilgaard er om nogen lokalfavorit til weekendens løb i OK Oktan 100 Super GT Danmark, mens Martin Henckel Mortensen kommer med to top 3-placeringer i bagagen fra sæsonpremieren.

For deltagerne i den nye klasse – OK Oktan 100 Super 2L Danmark – bliver weekendens løb en ekstra udfordring. Det er nemlig første gang, at der skal køres løb for klassen på Ring Djursland. Ved sæsonpremieren stod kampen mellem Mike Mathiesen, Varde, og Nicolai Nygaard Pedersen, Hjørring, som er klar til at genoptage kampen.

Super GT Danmark


Læs mere om:
  • Ring Djursland
  • 29/05/22 - Ring Djursland - Super 2L
  • 29/05/22 - Ring Djursland - Super GT Danmark
  •