Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DS3 Cup

CMD Motorsport ser frem mod ny, intern duel i DS3 Cup

DS3 Cup 
27/05/22 

DS3 Cuppen har på sin vis fået et uofficielt mesterskab i mesterskabet, for med hele to teams fra Brædstrup - CMD Motorsports Nicolai Baltzer og René Sevel overfor naboen Mickey Jensen fra BMC Motorsport er der lagt op til lokal fight i den kommende weekend på Ring Djursland.
 

CMD Motorsport kom strygende fra start med to gode heats i sæsonpremieren på Padborg i starten af maj, og på tværs af garagen ses der i spænding frem mod Ring Djurslands bakkede profil, som plejer at være garant for godt ræs.

- Ring Djursland er en bane, som jeg altid er spændt på. Jeg har kun kørt der én gang før, og blev egentligt langt hen ad vejen dus med den, men der er steder, hvor vi skal have fundet lidt mere fart. Men banen er super sjov, og giver altid nogle gode løb i DS3 Cup, forklarer Nicolai Baltzer. Han tilføjer:

- Til gengæld har vi - i modsætning til en del konkurrenter - kørt løbet her i 2021. Jeg håber, at den erfaring gør, at vi har lidt ekstra at gøre godt med i det her super tætte felt, forklarer Baltzer.

René Sevel tog med en fjerdeplads CMD Motorsports bedste enkeltstående heat i sæsonens første weekend, og for René Sevel bliver der også set frem mod weekendens løb med spænding.

- Det er noget tid siden jeg sidst var på banen, men jeg håber det er til at få genopfrisket. Jeg har egentlig altid været glad for Ring Djursland, så jeg håber at kunne være med i den skarpe ende.

DS3 Cuppen kan følges live på Youtube i den kommende weekend.

Niklas Majgaard


Læs mere om:
  • Nicolai Baltzer
  • René Sevel Andersen
  • CMD Motorsport
  • Ring Djursland
  • 29/05/22 - Ring Djursland - DS3 Cup
  •